Muzicanţi din Bârlad, implicaţi într-un accident rutier. Un bărbat şi-a pierdut viaţa

Un bărbat de 42 ani, din Bârlad, şi-a pierdut viaţa noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe fondul consumului de alcool. În autoturism se aflau cinci bărbaţi din Bârlad, care se întorceau de la o petrecere, unde asigurase programul muzical.

politia rutiera

Accidentul a avut loc în jurul orei 2.00, pe Drumul Judeţean 245 C, pe raza comunei Băcani, pe un sector de drum situat în afara localităţii. Dorul Suceveanu Doru, în vârstă de 42 ani, din municipiul Bârlad, conducea un autoturism din direcţia Vulpăşeni către Băcani. Bărbatul se întorcea alături de alţi patru prieteni de la o petrecere, doi dintre ei fiind muzicanţi.

Din cauza faptului că nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, dar şi  a faptului că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, autoturismul a pătruns pe sensul opus,  a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat pe câmp, pe partea stângă având în vedere direcţia de deplasare. Maşina a rămas pe cupolă, iar patru dintre pasageri au reuşit să iasă singuri, până la sosirea echipelor de intervenţii. Un bărbat de 42 ani, din municipiul Bârlad, Ion Grigore, aflat pe bancheta din spate nu a mai putut fi salvat, cadrele medicale sosite la locul accidentului constatând decesul acestuia.

Citeste mai mult: adev.ro/nl9809

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …