sâmbătă, 13 iulie , 2024

Noi angajări fără concurs, la Spitalul din Bârlad

Aviz amatorilor! În perioada imediat următoare, conducerea Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad va încerca să-și completeze statul de funcții cu încă 20 de angajați, fără a organiza concurs, ci doar pe baza selecției de dosare și a interviului. Toate posturile vacante sunt valabile pe perioadă determinată.

Pe 26 octombrie, Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” Bârlad a anunțat angajarea a 20 de persoane, pe perioadă determinată și fără concurs, procedura de angajare desfășurându-se doar pe baza selecției dosarelor și a interviului. Este vorba despre patru posturi de asistent medical generalist pentru secția Anestezie și Terapie Intensivă, două pentru Chirurgie Generală și două pentru Boli Infecțioase, patru posturi de infirmier pentru Anestezie și Terapie Intensivă, două pentru Boli Infecțioase, două pentru Medicină Internă și unul pentru Chirurgie Generală, un post de îngrijitor la Chirurgie Generală, unul de magaziner și unul de muncitor necalificat la Serviciul Aprovizionare-Achiziții-Transport.

Persoanele interesate trebuie să știe că angajarea se va face prin selecție de dosare și / sau interviu (după caz), cu contract individual de muncă, conform Legii nr. 55/2020, art. 27, pe o durată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă. După cum se menționează în anunț, eventualii candidați trebuie să îndeplinească, pe lângă condițiile generale (să cunoască limba română, scris și vorbit, să aibă vârsta minimă reglementată de lege, să aibă capacitate deplină de exercițiu, etc.) și niște condiții specifice.

Astfel, în cazul asistenților medicali generaliști, e nevoie de diplomă de Bacalureat, diplomă de studii postliceale sanitare, certificat de membru și adeverință tip eliberate de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. În plus, constituie avantaj experiența în domeniul sanitar și activitatea de voluntariat la un spital public.

Pentru cei interesați de posturile de infirmier / îngrijitor / muncitor necalificat, e nevoie de studii medii de minimum zece clase, un curs de infirmier (pentru infirmier) și constituie avantaj experiența în domeniul sanitar și activitatea de voluntariat la un spital public (pentru infirmier). Nu în ultimul rând, în cazul postului de magaziner, candidații trebuie să aibă diplomă de Bacalaureat și cunoștințe de operare pe calculator (Microsoft Office). În plus, constituie avantaj experiența ca magaziner.

Dosarele de înscriere pot fi depuse la sediul spitalului, ghișeul Fișier, până pe 2 noiembrie, între orele 11.00 – 12.00. În situația în care se vor depune mai multe dosare pentru un singur post, iar după selecția dosarelor vor fi declarați admiși mai mulți candidați, se va organiza și proba de interviu. Însă, în cazul în care, în urma selecției dosarelor va rămâne un singur candidat, acesta va fi declarat admis fără interviu.

Angajările se vor face după următorul calendar: selecția dosarelor depuse – 3 noiembrie, ora 10.00; afișarea rezultatului selecției dosarelor – 3 noiembrie, ora 14.00; susținerea interviului, după caz – 5 noiembrie, ora 9.00; afișarea rezultatului interviului – 5 noiembrie, ora 15.00. După soluționarea eventualelor contestații, rezultatele finale se vor afișa pe 9 noiembrie, ora 9.00.

Mai multe informații despre condițiile ce trebuie îndeplinite de candidați și actele cerute la dosarele de înscriere pot fi găsite la avizierul unității spitalicești și pe site-ul www.spital-barlad.ro.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2021/10/noi-angajari-fara-concurs-la-spitalul-din-barlad/

Vezi si

Au început înscrierile la liceu

Elevii, împreună cu părinții și diriginții, trebuie să completeze, astazi, 12 iulie, dar și in …