miercuri, 24 aprilie , 2024

Nu e banc! Matematică de poliţist sucevean: 10+15=15

646x404 (2)

Sunt bancurile despre poliţişti bazate de la fapte reale? Răspunsul pare să fie afirmativ dacă luăm cazul unui agent de poliţie care zilele trecute nu a reuşit să facă o adunare de clasa I după ce a reţinut certificatul de înmatriculare al unui autoturism. Un tânăr şofer sucevean a fost oprit în trafic joi, 10 iulie, de un echipaj al Poliţiei Rutiere Suceava.

Agentul de poliţie Ionuţ Senciuc a constatat că pe geamurile autoturismul BMW cu care se deplasa tânărul şofer sucevean erau montate folii neomologate. Agentul de poliţie Ionuţ Senciuc a decis reţinerea certificatului de înmatriculare al autoturismului BMW până când proprietarul maşinii va îndepărta foliile neomologate. Odată cu o copie după procesul verbal de constatare a contravenţiei, şoferul a primit şi o dovadă a reţinerii certificatului de înmatriculare, document care îi dă dreptul să circule încă 15 zile.

Deşi pe dovadă a scris că are 15 zile drept de circulaţie, agentul de poliţie Ionuţ Senciuc nu a reuşit să facă o simplă adunare. „Cu drept de circulaţie 15 zile, începând cu 10.07.2014 până la data de 15.07.2014”, a scris agentul de poliţie Ionuţ Senciuc pe documentul citat.
627x0

Vezi si

Bancul zilei