O tânără din Vaslui, crescută în Bârlad și, ulterior, în SUA își caută familia biologică

O tânără de 30 de ani, din Vaslui, dar care până la vârsta de 6 ani a crescut într-un centru din Bârlad, după care a fost adoptată și crescută de o familie din Statele Unite ale Americii, își caută familia naturală. Prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare, aceasta cere ajutorul internauților, spunând că mama ei biologică se numește Viorica Jacota și că ar fi avut 15 ani când a născut-o.

În cursul după-amiezei de joi, 23 septembrie, o tânără în vârstă de 30 de ani, care spune că a văzut lumina zilei în Vaslui, a postat un mesaj pe pagina de socializare „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României”, prin intermediul căreia cere ajutorul internauților. Aceasta spune că se numește Lenuța Jacota, s-a născut în Vaslui, dar că a trăit mai mult în Statele Unite ale Americii, fiind adoptată de o familie de acolo. Însă, acum, își caută familia biologică.

„Salutări din Pennsylvania! Numele meu românesc a fost Jacota Lenuța. M-am născut pe 6 iulie 1991, în Vaslui. Am crescut până la șase ani la Casa de Copii Preșcolari Bârlad, județul Vaslui, de unde am fost apoi adoptată în America. Doresc să îmi găsesc familia biologică cu ajutorul vostru. Numele mamei mele era Jacotă Viorica și știu că avea 15 ani când m-a născut. Astăzi, cel mai probabil, se numește altfel dacă e căsătorită și ar trebui să aibă 45 ani. Nu știu nimic despre tatăl meu. Mi-aş dori foarte mult să-mi găsesc familia. Sigur trebuie să existe o surioară, un frățior acolo în Vaslui sau prin împrejurimi. De aceea, vă rog mult să Distribuiți anunțul meu și, dacă aveți informații, să trimiteți un mesaj în privat acestei pagini. Mulțumesc din suflet tuturor!”, este postarea tinerei care își caută familia biologică.

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2021/09/o-tanara-din-vaslui-crescuta-in-barlad-si-ulterior-in-sua-isi-cauta-familia-biologica/

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …