O tânără și-a făcut mască de protecție dintr-un capac de oală!

Coronavirusul nu are deloc șanse O tânără a făcut senzație pe internet, după ce a demonstrat tuturor ce poți să faci, atunci când nu mai găsești măști chirurgicale la farmacii sau în magazine!

O tânără a făcut senzație pe internet, după ce a demonstrat tuturor ce poți să faci, atunci când nu mai găsești măști chirurgicale la farmacii sau în magazine!

idee grasa

Oamenii din întreaga lume se află în izolare la domiciliu și încearcă, pe cât posibil, să evite deplasările pentru a-și proteja sănătatea de pericolul reprezentat de coronavirus.

Specialiștii recomandă ca, pe lângă regulile de igienă, să folosim și măști chirurgicale, pentru a ne proteja de Covid-19.

Totuși, într-un timp în care aceste produse se găsesc tot mai greu în famacii, oamenii au început să folosească măști confecționate din bumbac sau din tot felul de alte materiale.

Tânăra a făcut senzație cu masca sa improvizată

masca capac oala

O tânără a decis totuși să demonstreze tuturor că cea mai bună modalitate de a te proteja de infecția cu coronavirus este…capacul de bucătărie! Practic, rezultatul ne arată că cei care recurg la un asemenea truc nu doar că fac economie de bani, dar au și vizieră inclusă!

Clipul video a ajuns pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase hohote de râs.

Vezi si

Ursul Arthur va fi împăiat și pus președinte în locul lui Klaus Iohannis

Viața politică din România s-a animat brusc după ce Cotroceniul a anunțat că ursul Arthur …