O tânără și-a probat rochia comandată și a încremenit în fața oglinzii! „Ai dat lovitura, se vede tot”

O tânără a găsit pe internet o rochie superbă și suficient de sexy pentru a-i pune formele în valoare, așa că nu a mai stat pe gânduri și a decis s-o comandă. Totuși, femeia a trăit un adevăt șoc atunci când a deschis coletul adus de curier!

fata machiaj zambet

Courtney Henderson s-a gândit că a găsit rochia perfectă pentru o petrecere în oraș, așa că nu a ezitat și și-a comandat-o, plătind 65 de lire sterline pe ea, adică în jur de 370 de lei. Inițial i s-a părut chiar o afacere bună, dar fericirea i-a fost imediat înlocuită de un gust amar.

Curierul a venit, femeia a deschis pachetul și a vrut să probeze de îndată noua ținută cu care intenționa să facă senzație la petrecere. Totuși, nu mică i-a fost surprinderea atunci când s-a privit în oglindă și a constatat că rochia era…mult prea expusă!
Fotografia de pe site era departe de realitatea cu care Courtney s-a confruntat, căci ținuta nu numai că nu prea semăna cu ce comandase, dar îi și expunea bustul generos la vedere!

Tânăra a fotografiat rezultatul și a postat totul pe internet, iar imaginea a devenit imediat virală, adunând mai bine de 31.000 de like-uri și numeroase reacții.
Cum a arătat rochia primită de femeie„Ai dat lovitura, se vede tot”, a fost doar unul dintre comentariile primite Courtney, de la internauții care s-au amuzat copios de întâmplare.Situația a fost o bună lecție pentru cei care fac cumpărături online, dar și un bun prilej de-a glumi.

Vezi si

Ursul Arthur va fi împăiat și pus președinte în locul lui Klaus Iohannis

Viața politică din România s-a animat brusc după ce Cotroceniul a anunțat că ursul Arthur …