Omul care l-a făcut pe Reghe să se retragă din fotbal a venit în Liga I!

Schimbarea de antrenor de la FC vaslui poate face din următorul meci al moldovenilor contra Stelei un aedvărat derby pe viaţă şi pe moarte. Gruparea patronată de Adrian Porumboiu l-a numit ca principal pe croatul Milan Sasic, care ultima oară a antrenat-o pe Duisburg, în 2011.

milan-sasic

El a fost demis atunci după o eliminare ruşinoasă în Cupa Germaniei, în faţa echipei de liga a IV-a Holstein Kiel, după ce în stagiunea precedentă dusese echipa „zebrelor” în finala aceleiaşi competiţii, pierdută în faţa lui Schalke (0-5).

Înainte de a venit la Duisburg, Sasic a pregătit-o pe 1.Kaiserslautern, în a doua ligă germană, acolo unde l-a avut elev pe actualul antrenor al Stelei, Laurenţiu Reghecampf. Croatul nu l-a avut însă deloc la suflet pe român. Fostul fundaş dreapta, care avea experienţe anterioare în Germania la Energie Cottbus şi Alemania Aachen, nu a prins decât 3 meciuri sub comanda lui Sasic: 3-3 cu Mainz şi 1-4 cu FC St. Pauli în 2. Bundesliga şi un eşec 1-2 cu Carl Zeiss Jena în Cupa Germaniei. În total, 167 de minute.

Acum, Laurenţiu Reghecampf în întâmpină pe Sasic din postura de campion al României şi cu siguranţă va dori să îşi ia revanşa faţă de croatul care l-a ţinut pe bancă în ultima sa aventură ca jucător, după acel sezon fostul fundaş dreapta alegând să îmbrăţişeze meseria de antrenor, la numai 33 de ani.

Sursa: www.prosport.ro

Vezi si

Furturi repetate la Spitalul Judetean Vaslui

Un medic de la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui a rãmas fãrã 2000 de lei, …

  • https://sonicssl.namehost.ro/8040/;
  • Smile FM Romania