miercuri, 24 aprilie , 2024

One Direction – Steal My Girl

Pana cand apare videoclipul pentru Steal My Girl, pentru care filmarile au avut deja loc, baietii de laOne Direction vin cu varianta acustica a noului lor single.

Piesa este primul single oficial promovat de pe noul lor album Four, programat pentru lansare pe 17 noiembrie, exact inainte de sezonul de cumparaturi de sarbatori. In Hot 100, trackul a urcat pana pe locul 13, insa in prima zi de lansare, a ajuns direct pe prima pozitie in topul iTunes SUA.

Ascultati mai departe.

Odata cu anuntul lansarii unui nou album, One Direction au lansat si piesa Fireproof pe care au si oferit-o drept download gratuit celor care au accesat siteul lor si au precomandat discul FOUR. Trupa britanica a reusit sa domine clasamentele muzicale in ultima perioada si datorita single-urilor extrase de pe discul Midnight Memories. Piese ca Best Song Ever, balada Story of My Life sau trackul care da titlul discului au ajuns in topuri, iar materialul a reusit sa devina cel mai bine vandut disc al anului trecut, in ciuda faptului ca a aparut cu putin inainte de finalul lui 2013.

Cum vi se pare varianta acustica? Urca singleul in topuri?

[youtube id=”lXxuqbMzuuU” width=”600″ height=”350″]

Sursa: urban.ro

Vezi si

Grasu XXL – Tu, Mărie! | videoclip