miercuri, 27 octombrie , 2021

Persoană salvată din incendiu

Alarma a fost datã ieri dimineatã, în jurul ore 10.00. Pompierii vasluieni au fost solicitati sã stingã un incendiu izbucnit la o locuintã din suburbia Valea Mare a orasului Negresti.

IMG-20160329-WA013

 

Dupã ce au sosit la locul dezastrului, pompierii au constatat cã incendiul se manifesta cu violentã si cuprinsese toatã locuinta, iar proprietarul era înãuntru. S-a actionat pentru salvarea victimei.

Dupã ce a fost scoasã din locuintã, aceasta a fost preluatã de ambulantã, stabilizatã si apoi transportatã la spital. “Incendiul a fost localizat între faza de dezvoltare si arderea generalizatã a acestuia, pagubele materiale limitându-se la aproximativ 80 mp de acoperis din azbociment pe asterealã din lemn, diverse articole de mobilier si textile aflate în locuintã. Cauza probabilã care a putut genera incendiul a fost folosirea intentionatã a sursei de aprindere (chibrituri)”, a declarat purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui. Cercetãrile continuã pentru a afla motivele care au dus la incendierea locuintei,se arata in comunicatul de presa emis de ISU.

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …