Phelipe – Dragoste de buzunar (piesa noua)

Dupa ce ne-a cantat despre fosta lui, in single-ul lansat in urma cu cateva luni, Phelipe lanseaza o noua piesa,Dragoste de buzunar, compusa chiar de el, impreuna cu Florin Buzea, Razvan Matache, Shift, Cortes si Adi Cristescu.

 Versurile noului single concluzioneaza o poveste de dragoste fara un final fericit si raspunde sincer la intrebarea “se poate cumpara iubirea?”. Si pentru single-ul “Dragoste de buzunar” Phelipe pastreaza genul muzical R&B, la fel cum a facut pana acum si la restul pieselor sale.

“In ziua de azi se spune ca banii cumpara orice, inclusiv iubirea. De asta am ales sa fiu, din pacate pentru unele femei, atat de sincer. Din fericire nu am trecut si sper sa nu trec niciodata prin asa ceva. Nu condamn nici barbatii, nici femeile care fac asta, dar sper ca mesajul piesei sa vindece acest comportament superficial”, declara Phelipe.

[youtube id=”CZGMEEurKB4″ width=”600″ height=”350″]

Pe Phelipe l-am mai ascultat cu piesa Fosta mea, iar la inceputul verii a venit cu Rockstar, un track care a beneficiat de un videoclip filmat in Grecia. El s-a auzit foarte mult pe radio in 2012, cand a colaborat cu Sylvia pentru Chiar daca ai plecat, o piesa produsa de DJ Rhinno.

Sunteti de acord cu mesajul pe care il transmite Phelipe?

Vezi si

Betty Salam – Simtim la fel