Politistul Florin Mihulcã, trimis în judecatã!

Politistul Florin Mihulcã, cel care la sfârsitul anului trecut a provocat un accident rutier si apoi si-a amenintat colegii, a fost trimis în judecatã. De asemenea, în urmãtoarea perioadã, Mihulcã va sta si în arest la domiciliu. Acesta este politistul care a provocat un accident rutier în rondul de la Crasna. Luat la întrebãri de colegii veniti la fata locului, Mihulcã a trecut la ameintãri. „Sã fereascã Dumnezeu sã ajung sã fac puscãrie din cauza voastrã! Dupã ce ies, vin dupã voi si dupã familiile voastre”, le-ar fi spus politistul colegilor sãi. Din acest motiv, agentii de la Rutierã au decis sã întocmeascã documentele si pentru sãvârsirea infractiunii de ultraj, iar probele biologice recoltate au indicat o alcoolemie de peste 3 g alcool în sânge. Conform unor surse din Inspectoratul de Politie Judetean, Florin Mihulcã nu se afla la prima escapadã bahicã pe drumurile publice. Acesta ar mai fi fost surprins bãut la volan, însã în loc sã-l tragã la rãspundere, colegii sãi au preferat sã-l ierte.

accident crasna florin

Aterizat în Politie din sursã externã, cu zero pregãtire si zero cunostinte despre statutul si obligatiile politistului, Florin Mihulcã a crezut cã odatã intrat în sistem, nimeni nu se va mai putea atinge de el. Probabil la fel a gândit si la sfârsitul anului trecut, când, aghesmuit bine, s-a urcat la volanul masinii sale, pentru a se deplasa spre Bârlad. Numai cã de beat ce era, politistul nu a mai vãzut sensul giratoriu de la Crasna, a urcat pe scuar si a lovit mai multe semne de circulatie. Înainte de producerea accidentului, mai multi conducãtori auto l-au vãzut pe Mihulcã circulând cu vitezã foarte mare si chiar s-au atentionat prin statii ca cineva sã-l opreascã înainte sã provoace o tragedie.

Din fericire, în urma accidentului, nicio persoanã, în afarã de politistul inconstient, nu a fost rãnit. Ajuns în arest la domiciliu, Mihulcã este nevoit acum sã dea explicatii si în fata unui judecãtor. Procurorii au finalizat cercetarea si l-au trimis pe acesta în judecatã. De asemenea, pânã la o nouã decizie a instantei de judecatã, Mihulcã va rãmâne si în arest la domiciliu.

Totul a pornit dupã accidentul de la Crasna provocat de politist, la sfârsitul anului, în luna decembrie. Dupã ce s-a proptit cu autoturismul în scuar, Mihulcã s-a asezat cu fundul pe bordurã si si-a sunat o rudã cãreia i-a cerut sã vinã sã îl ia de acolo. Cei care au anuntat politia au fost ceilalti participanti la trafic. Agentul nu realizase ce fãcuse nici dupã ce colegii sãi de la Rutierã i-au explicat gravitatea faptelor. L-au pus sã sufle în fiolã, iar aparatul alcooltest a afisat o valoare de peste 1,5 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Dupã ce au trecut rezultatul în procesul verbal, politistii de la Rutierã s-au trezit sub o ploaie de înjurãturi si amenintãri din partea politistului de la Muntenii de Jos, care nu a acceptat cã cineva îl va trage la rãspundere. Mihulcã ar fi ajuns cu amenintãrile si la familiile celor doi agenti de la Rutierã, pe care i-a asigurat cã nu vor avea zile linistite dacã el va ajunge dupã gratii. La spital, probele biologice prelevate de la politist au confirmat prezenta alcoolului în sânge, concentratia fiind de peste 3 la mie.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/politistul-zmeu-de-la-muntenii-de-jos-trimis-in-judecata/

Vezi si

S-au afișat rezultatele la BAC: trei medii de 10 în județul Vaslui

Ministerul Educației a publicat rezultatele la Bacalaureat pe site-ul bacalaureat.edu.ro, precum și la avizierele unităților …