Prefectura Vaslui a primit colindători

Prefectul judeţului Vaslui, Isabel Bogdan, subprefectul Mircea Gologan şi funcţionarii Instituţiei Prefectului au primit ieri colindători de la şcolile din municipiul reşedinţă.

colindatori

 

Startul a fost dat de Şcoala ”Constantin Parfene” Vaslui, de la care 60 de copii din clasele primare au ţinut să ofere câteva momente artistice. Gazdele au asistat la un superb spectacol de teatru, în cadrul căruia copiii, „înarmaţi” cu marionete, au prezentat obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă, culese din zona comunei Bălteni. Nu au lipsit colindele, cântecele de iarnă, jocul caprei şi tradiţionalul pluguşor.

La final, copiii au ţinut să se imortalizeze alături de cei doi reprezentanţi ai guvernului în teritoriu.
A urmat Şcoala ”Ştefan cel Mare” Vaslui, 50 de copii de la clasele primare, sub coordonarea învăţătoarelor Gabriela Ciubotariu şi Anişoara Moraru, vestind Naşterea Domnului prin colinde melodioase, cu mesaje profunde.
Ultimii 30 de colindători au fost de la clasa a II-a, învăţătoare Carmen Gherase, care au încheiat momentul artistic cu o sorcovă.
A fost o zi cu adevărat emoţionantă pentru angajaţii Instituţiei Prefectului, care au ascultat cu drag grupurile de colindători, răsplătiţi la final cu mici cadouri.

Sursa:obiectivvaslui.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …