miercuri, 8 februarie , 2023

Președintele ACoR Vaslui: Se construiește infrastructură numai în zona Ardealului, iar partea județului Vaslui este vitregită

Asociația Comunelor din România – Filiala Vaslui așteaptă un răspuns de la conducerea Ministerului Transportului, privind drumul expres Tişiţa- Crasna- Albiţa. Proiectul a intrat sub semnul incertitudinii, după ce decidenţii politici au hotărât să suspende elaborarea studiului de fezabilitate. Neculai Moraru, președintele ACoR Vaslui, a spus că nu este în regulă ca studiul de fezabilitate pentru acest drum expres să fie suspendat și, în acest sens, este așteptat un răspuns de la ministrul transporturilor. 

Neculai Moraru, președintele ACoR Vaslui, a întrebat de ce se construiește infrastructură numai în zona Ardealului, Olteniei și până la Buzău și undeva în nord către Bacău, iar partea județului Vaslui și Galați este vitregită?!

„Nu este în regulă! Și aici sunt oameni și aici trăiește lumea. Există mișcare privind cerealele din Ucraina și transportul din Republica Moldova care trece pe aici, pe drumul european. Și la noi nu se poate un drum expres! Se spune că la studiul de fezabilitate făcut nu există circulație suficientă. Nu se poate, acum acum să facă și să vadă ce aglomerație e pe drumul european. Se circulă foarte greu și cu tonaj foarte mare”, a spus Neculai Moraru.

Citește mai mult: https://estnews.ro/2022/09/29/presedintele-acor-vaslui-se-construieste-infrastructura-numai-in-zona-ardealului-iar-partea-judetului-vaslui-este-vitregita/

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …