Primăria Vaslui ia măsuri pentru evitarea aglomerației la plata taxelor !

Activitatea de încasare a impozitelor și taxelor locale la casieriile Primăriei municipiului Vaslui s-a reluat din data de 6 ianuarie, iar pentru evitarea aglomerației și reducerea timpului de așteptare pentru accesul la ghișee, a venit în întâmpinarea contribuabililor și a deschis casieriile din Cartier „13 Decembrie” și Gară.

În același timp, spre a evita deplasarea cetățenilor din zona Gării și Ana Ipătescu până la casieria centrală de la sediul Primăriei, ghișeul din cadrul Centrului pentru Resurse de Afaceri Vaslui (CRAV) rămâne în continuare la dispoziția cetățenilor. „Menționăm, de asemenea, posibilitatea de a achita taxa specială de salubrizare la casieria S.C. GOSCOM VASLUI S.A., din str. Donici, nr. 23”, a subliniat prof. Geanina Clitemnestra Tofan, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui, care încurajează mijloacele moderne de plată. „Achitarea obligaţiilor fiscale prin mijloace electronice de plată (internet banking, respectiv prin ghiseul.ro) rămâne în continuare cea mai la îndemână opțiune, drept care vă încurajăm să folosiți această variantă de plată a impozitelor și taxelor locale. Vă mulțumim pentru încredere!”

Sursa : http://www.monitoruldevaslui.ro/2022/01/primaria-vaslui-ia-masuri-pentru-evitarea-aglomeratiei-la-plata-taxelor/

 

Vezi si

Profesorii vasluieni intră în grevă de avertisment: timp de două ore, nu vor intra la ore!

GREVĂ… Sindicaliștii din învățământ au anunțat că, începând de mâine, vor intra în grevă de …