Primăria Vaslui stinge lumina și pornește spectacolul la „Ora Pământului”

Pe 25 martie, cu ocazia evenimentului „Ora Pământului”, Primăria Vaslui anunță un concert în Piața Civică, printre pauzele în care elevii din șase licee vasluiene în vor prezenta lucrările pentru un concurs de pictură cu tema „În armonie cu natura”.

Ne întâlnim, în fiecare ultimă zi de sâmbătă din luna martie, în Centrul Civic pentru a atrage atenția tuturor asupra necesității de protejare a mediului, de reducere a consumului de resurse, de unire a eforturilor în acest sens. Numele evenimentului este deja cunoscut de dumneavoastră: ORA PĂMÂNTULUI!”, anunță Primăria municipiului Vaslui, care precizează că anul acesta, pe 25 martie, de la ora 21.15, în fața instituției participanții la manifestările din acest an se vor aduna și se vor deplasa în Centrul Civic.

La ora 20.30 iluminatul public din centrul orașului se va stinge pentru 60 de minute, iar elevi din cele șase licee vasluiene își vor prezenta lucrările realizate pentru concursul de pictură „În armonie cu natura”.
„Pauzele dintre prezentări vor fi armonios completate de Fanfara ROTARIA, Ansamblul PRIETENIA, Grupul MINIFOLK, Trupa STYLE, grupul vocal RAINDROPS, Cercul de muzică ușoară de la Palatul Copiilor „Constantin Didilescu” Vaslui și Grupul de etnografie și folclor din cadrul aceleiași instituții.
Vă așteptăm alături de noi!”, transmite Primăria municipiului Vaslui.

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …