sâmbătă, 4 decembrie , 2021

Procese NEOBIŞNUITE intentate de români: Dumnezeu, dat în judecată pentru trafic de influenţă şi înşelăciune!

Un deţinut este autorul uneia dintre cele mai ciudate plângeri penale din istorie. El a făcut o plângere împotriva lui Dumnezeu, pe care l-a acuzat de trafic de influenţă şi înşelăciune. De asemenea, o româncă a chemat în instanţă 104 personalităţi ale lumii, printre care Barack Obama, Regina Angliei sau Prinţul Charles.

Chiar dacă astfel de plângeri stârnesc amuzamentul, magistraţii au obligaţia de a înregistra plângerile depuse.

judecata

Instanţele din România se confruntă cu solicitări din ce în ce mai bizare. Un sucevean a revendicat Moldova, spunând că el este urmaşul lui Ştefan cel Mare.

De asemenea, o femeie din Iaşi a dat în judecată gara din oraş că îi interceptează gândurile. Mai mult, o româncă supărată de soluţionarea unui dosar din Anglia a chemat în instanţă 104 personalităţi ale lumii, printre care şi Barack Obama, Regina Angliei şi Prinţul Charles.

Cea mai ciudată solicitare dintre toate este cea a unui deţinut care l-a dat în judecată pe Dumnezeu. Deţinutul din Timişoara spune că a făcut un contract cu Dumnezeu, chiar la botez, şi anume că Dumnezeu s-a angajat să îl ferească de necazuri, în schimb deţinutul i-a oferit rugăciuni. Cum Dumnezeu nu s-a ţinut de promisiune şi a ajuns la închisoare, l-a dat în judecată pentru înşelăciune, trafic de influenţă şi primire de foloase necuvenite.

Vezi si

Studiu Leo Burnett | Când vine vorba despre vaccinarea împotriva Covid-19, există, într-adevăr, doar două Românii?

În contextul unor dezbateri tot mai aprige duse de cei pro- și anti-vaccinare împotriva Covid-19, …