miercuri, 27 octombrie , 2021

Puya, Connect – R, Don Baxter – Baga bani

Puya, Connect-R si Don Baxter ne povestesc despre bani, cum e sa dai, sa nu ai sau sa ai nevoie de bani, totul intr-o maniera foarte amuzanta. Piesa Baga bani va fi inclusa pe primul EP Puya – Maidanez.

puya don connect(1)

„Baga Bani” reprezinta cel de-al doilea single Puya extras de pe mult asteptatul „Maidanez E.P.”. Piesa a fost inregistrata pe parcursul unei singure zile, in luna aprilie, in studioul Rappin’On Production.

PLAY mai departe!

[youtube id=”bJ4qpaP8dKk” width=”600″ height=”350″]

Mai sus ati putut vedeai cateva imagini de la inregistrarile piesei, la care au participat Puya si DJ WicKed (Scandalos Music), Connect-R si Razvan Matache (Rappin’ On Production), Don Baxter (HaHaHa Production) si Richard Stan (Vision production), autorul clipului.

In urma cu aproximativ o luna, ati fost invitati de catre Puya sa votati pe pagina lui oficiala de Facebook (facebook.com/puyaoficial) 6 din cele 9 piese care vor compune primul E.P. (Extended Play) din cariera lui de artist. Din ce am reusit sa aflam, minialbumul este gata si urmeaza a fi lansat foarte curand, cert fiind faptul ca piesa „Baga Bani” va fi inclusa pe E.P, alaturi de single-ul Maidanez, care s-a bucurat de succes inca de la lansare.

Va place Baga Bani? Credeti ca prinde?

Sursa: Urban.ro

Vezi si

DJ Snake, Ozuna, Megan Thee Stallion, Lisa of BLACKPINK – SG | videoclip