duminică, 3 decembrie , 2023

Rădăcina de păpădie poate fi mai eficienta decât chimioterapia

Ceaiul de papadie actioneaza asupra celulelor canceroase, care încep sa se descompuna in doar 48 de ore. Aceasta planta are numeroase proprietăți medicinale. Ce trebuie sa faci pentru a te bucura de beneficiile sale?

 
Colecteaza papadia primavara dintr-un loc curat sau direct din grădina ta. În trecut bunicile noastre colectau florile de papadie pentru a face miere sau sirop, noi astăzi colectăm o alta parte a acestei plante.
 
Cercetătorii au descoperit ca rădăcina acestei plante funcționează mai bine decat chimioterapia, deoarece,,distruge” doar celulele afectate de cancer. În plus, are proprietăți diuretice, stimulează secretia de bila, curata ficatul și scade colesterolul
 
În rădăcina de păpădie se găsesc vitamine și minerale importante precum vitamina B6, tiamina, riboflavina, vitamina C, fier, calciu, potasiu, acid folic si magneziu.
 
Ofera pana la 535% din doza zilnica necesara de vitamina K si aproximativ 110% din doza zilnica recomandata de vitamina A.
 
Ceai de papadie.
 
Universitatea din Windsor, Canada, a făcut cercetări, iar rezultatele par sa le dea o noua speranta pacienților cu cancer. S-a constatat ca rădăcina de păpădie,,ucide” celulele canceroase fără a ataca alte celule din corp.
 
Ceaiul de papadie actioneaza asupra celulelor afectate astfel incat acestea sa se descompuna în 48 de ore. S-a ajuns la concluzia că tratamentul continuu cu ceai din rădăcină de păpădie poate distruge majoritatea celulelor canceroase.
 
Datorită acestor rezultate neașteptate, cercetătorii au primit sprijin suplimentar pentru a continua cercetările asupra acestei plante miraculoase.
 
Un pacient bolnav de cancer, în varsta de 72 de ani a fost trimis acasă pentru a-și petrece ultimele zile cu familia, deoarece chimioterapia nu mai dădea rezultate.
 
A reușit însă să câștige lupta cu cancerul. A băut ceai din rădăcină de păpădie, iar în 4 luni, rezultatele au început sa se vada.
 
În mai puțin de jumătate de an, simptomele au dispărut, iar boala a intrat în remisie.

Vezi si

Ce au căutat românii pe Internet în 2023?

În 2023, românii care au navigat pe Internet au realizat căutări variate de cuvinte cheie, …