Remizã în primul amical

Galben-verzii au terminat la egalitate, scor 1-1, primul meci amical din stagiul de pregãtire din Antalya. Partida jucatã în compania divizionarei secunde turce, BozuyukSpor a fost dominatã în totalitate de bãietii lui Ciobotariu si doar o gresealã în defensivã au fãcut ca adversarii sã egaleze din penalty în a doua reprizã. Cu 15 minute înainte de fluierul final, nocturna a cedat, ceea ce a fãcut ca meciul sã nu mai continue.

FC Vaslui a început cu stângul seria meciurilor amicale din Antalya, având în vedere cã adversarul de asearã, Bozuyukspor evolueazã în liga a II-a turcã. Pe teren, jocul a fost controlat în totalitate de jucãtorii vasluieni si chiar dacã în dimineata zilei de ieri au fost avut parte de un antrenament foarte dur, galben-vezii au avut o evolutie foarte bunã, cel putin în prima reprizã, când au si reusit sã deschidã scorul.

La datorie a fost acelasi marcator al echipei ca si în campionat, Liviu Antal învingându-l pe portarul turc dupã o pasã excelentã datã de Viveiros. În a doua reprizã, tehnicianul galben-verzilor a operat mai multe schimbãri iar jocul echipei a avut de suferit. Suferintã ce s-a concretizat si pe tabelã, Buzuyukspor reusind sã restabileascã egalitatea dupã un penalty usor acordat.

Readusi cu picioarele pe pãmânt, fotablistii antrenati de Liviu CIobotariu n-au mai avut sansa unui ultim forcing, minutul 75 aducând cu el si fluierul de final dupã ce nocturna a cedat. 1-1 scor final iar munca antrenorului Liviu Ciobotariu devine si mai grea.

Makanaka Temwanjera nu e atras de Europa

Desi era asteptat sã dea probe pentru FC Vaslui, fratele mai mic al lui Mike Temwanjera nu va mai ajunge în cantonamentul echipei din Antalya. Acesta si-a motivat decizia spunând cã, “cel putin deocamdatã” nu e atras de fotbalul din Europa. Makanaka Temwanjera evolueazã în prezent pe postul de atacant la echipa FC Blue Rangers .

Sursa: www.vrn.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …