sâmbătă, 25 martie , 2023

Restaurantul din China unde fetele platesc in functie de lungimea fustei

Proprietarii unui restaurant din orasul chinez Jinan au implementat o promotie de succes, care este direct legata de lungimea fustei clientelor.

picioare

 

Astfel, clientele au parte de reduceri, in functie de cat de lunga sau scurta le este fusta: cu cat este fusta mai scurta, cu atat este mai mare reducerea.

Promotia a avut un real succes. Fetele, imbracate in fuste cat mai scurte, au format cozi la intrarea in restaurant. Aici, angajatii au masurat cat de scurte sunt fustele.

Cea mai mare reducere, de 90%, a fost acordata unei fete care a venit cu o fusta de 33 centimetri deasupra genunchilor. Cea mai mica a fost de 20%, pentru o fusta de 7,5 centimetri deasupra genunchilor.

Am vrut sa facem o promotie prin care sa atragem clienti. Restaurantul nostru este deschis de doar cinci luni si avem cate o promotie speciala in fiecare luna„, a spus proprietarul, Eason Yang.

Cazul nu este fara precedent. Patronii unui restaurant din Zhengzhou au oferit masa gratuit celor mai frumoase cinci cliente ale zilei.

 

 

Vezi si

Ce răspuns aiurea poate să dea un bărbat

– Mai ai nevoie de ceva? – Să mă îmbrătisezi si să-mi zici că mă …