duminică, 3 decembrie , 2023

Rețete de băuturi simple de primăvară, care te vor hidrata

Primăvara trebuie să consumăm cât mai multe lichide. Dacă nu vrei să bei apă simplă, Secretele Gospodinei îți propune câteva băuturi simple și sănătoase, pe care le poți prepara acasă, fără a avea nevoie de prea multe ingrediente. Iată câteva rețete de băuturi simple de primăvară care te vor hidrata și îți vor potoli setea!

Apă cu mentă
Această apă nu doar că te va răcori, dar va ajuta și la stoparea efectelor colitei și ale intestinelor iritate, fiind un bun diuretic natural. Adaugă câteva frunze de mentă în apă și zdrobește-le puțin. Menta își va lăsa uleiul, iar tu vei consuma această băutură răcoritoare!

Apă cu castravete
Temperatura apei va scădea cu câteva grade dacă vei adăuga în ea câteva felii de castravete. Apa cu această legumă te va ajuta să te răcorești, dar și să lupți contra cancerului.

Apă cu vanilie
Dacă vei adăuga câteva picături de extract de vanilie în apa pe care vrei s-o consumi, aceasta va căpăta o aromă deosebită. Băutura va calma stomacul, dar și va ameliora senzațiile de greață. De asemenea, apa cu esență de vanilie ajută la combaterea anxietății și stresului.

Dar tu, ce băutură preferi în perioada caldă a anului?

Rețete de băuturi simple de primăvară, care te vor hidrata

Vezi si

Ce au căutat românii pe Internet în 2023?

În 2023, românii care au navigat pe Internet au realizat căutări variate de cuvinte cheie, …