Revansa! Vaslui – Botoşani 4-1, în optimile Cupei

FC vaslui a reuşit să se califice în sferturile Cupei României, după ce a reuşit să treacă, în această seară, de „coşmarul“ FC Botoşani, pe care a învins-o, fără drept de apel, cu scorul de 4-1.

Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru elevii lui Liviu Ciobotariu, după ce botoşănenii au reuşit să înscrie în minutul 7 prin Vaciu cu un şut din interiorul careului.

Replica vasluienilor nu a întârziat să apară, însă nici Caue şi nici Antal nu reuşesc să bage mingea în poartă. În minutul 18, Temwajera înscrie pentru 1-1, după ce, în aceeaşi fază, Antal lovise bara cu o torpilă din afara careului de 16 metri al oaspeţilor. Peste doar 6 minute, Madson măreşte avantajul echipei sale, înscrrind de la doi metri de poarta apărată de Perianu.

Repriza a doua i-a găsit pe vasluieni mai determinaţi şi, după numai 6 minute de la reluare, Prahic a fost cât pe ce să marcheze, lovitura sa de cap fiind scoasă de la vinclu de goalkeeper-ul oaspeţilor. În minutul 58, Mike Temwanjera îşi trece în cont dubla cu o lovitură de cap, după o centrare ca la carte primită de pe partea dreaptă de la Antal.

În minutul 81, după mai multe ratări exasperante, acelaşi antal ridică scorul la 4-1, în ciuda autobazei cu şase fundaşi gândită de tehnicianul Cristian Popovici.

Cele trei minute de prelungire nu au mai schimbat soarta partidei, iar galben-verzii îşi continuă parcusrul în Cupa României.

FC Vaslui: Cerniauskas-Celeban, Cordoş, Prahic, Sălăgeanu (Muşat- min.57)-Caue, Madson (Enescu-min.75)- Viveiros (Wilk-min. 67), Sânmărtean, Antal-Temwanjera

FC Botoşani: Perianu-Radu (Matei- min.65), Maghici, Tincu, Ursu, Dinu, Druga-Vaşvari, Vraciu (Muadi-min.78), Tăban- Tănasă (Cârjan- min.4)

Sursa: Adevarul de Vaslui

Vezi si

Dezvoltare blocată! Primarii acuză aprobarea cu întârziere a bugetelor și banii puțini

Investițiile din comunitățile de la nivelul județul Vaslui sunt mult întârziate, din cauza lipsei de …