miercuri, 27 octombrie , 2021

Revelion linistit

Noaptea de sfârşit pentru anul 2015 şi de început pentru 2016 a fost petrecută în linişte de vasluieni, la nivelul judeţului neînregistrându-se evenimente deosebite. Mii de localnici au petrecut în centrele civice.

revelion

 

Vasluienii au demonstrat în noaptea de Revelion cã stiu sã se distreze pe cinste: fie cã au ales sã meargã într-un club, într-un restaurant sau au iesit în stradã, în Piata Civicã, acolo unde au cântat DJ Project alãturi de Adela Popescu si Adamos Band, vasluienii au profitat din plin de acest moment festiv. Focul de artificii a fost sarea si piperul, dar, spre deosebire de anii anteriori, pentru ca acest ingredient indispensabil pentru o noapte reusitã sã nu lipseascã, s-au luat mãsuri speciale. Astfel, pentru a primi autorizatie de la ISU, atât la Bârlad, cât si la Vaslui s-a schimbat locul de lansare a artificiilor, Piata Civicã fiind înlocuitã de zona Cerbul de Aur, respectiv Teatrul de Varã. Important este cã, la final, focul de artificii nu a fost scos din meniu, mii de vasluieni bucurându-se de moment.

Participanţii au făcut numărătoarea inversă alături de însuşi primarul Vasile Pavăl.
“Vă mulţumesc că aţi fost alături de mine în ultimii ani, care au însemnat transformarea Vasluiului într-un oraş european, admirat de toţi cei care îl vizitează. Vasluiul este casa noastră, a tuturor, să continuăm împreună pentru a realiza toate obiectivele pe care ni le-am propus. La mulţi ani vasluienilor de pretutindeni!”, a spus edilul .
După adresarea mesajului, timp de zece minute, vasluienii s-au putut bucura de un foc de artificii în zona Teatrului de Vară, şi-au urat la mulţi ani, au băut şampanie, iar unii dintre ei au încins hore pentru a se încălzi.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …