miercuri, 8 februarie , 2023

Rodnic, producătorul de pui de o zi (P)

Rodnic, producătorul de pui vrednici

Calitatea este principala valoare după care ne ghidăm la Rodnic.

 

“Calitatea muncii, a bunurilor pe care le propun clienților, are o strânsă legătură cu onestitatea. Iată de ce mânat de aceste valori, din dorința de a satisface nevoia de calitate, a apărut Rodnic.”

Domnul Inginer Constantin Mihăilă

 

Rodnic e despre oameni care iubesc oamenii, de aceea, când vine vorba despre calitate nu facem compromisuri. Părinții puilor noștri sunt crescuți în propria fermă de pui, în cele mai bune condiții, astfel ne asigurăm că puii, imediat după eclozare, ajung din incubație direct la cea mai apropiată locație Rodnic de tine, în urma procesului complet de vaccinare și verificare.

 

Rase de pui de o zi

  • Pui Ross – rasă specială de carne

Această rasă crește rapid în greutate și are o rată de supraviețuire ridicată. Sunt ușor de întreținut și cresc robuști și uniformi. Puii Ross au o adaptabilitate care le permite să fie crescuți în aproape orice condiții. Deși rasa este crescută în special pentru carne, dacă puii sunt hrăniți corespunzător și echilibrat, puicuțele pot produce și ouă.

  • Pui Hubbard – rasă mixtă

Aceștia sunt o rasă mixtă, care fac ouă dar pot fi crescuți și pentru carne. Sunt recunoscuți pentru rezistența la boli și raportul perfect între carne și grăsime. De asemenea, puicuțele ouătoare Hubbard au o capacitate la maturitate de a produce peste 200 ouă/an.

 

Din incubație la cea mai apropiată locație de tine

 

Puii de o zi de la Rodnic provin din părinți crescuți în fermele proprii de reproducție, în cele mai bune condiții. Astfel, suntem siguri că puii pe care noi îi livrăm sunt sănătoși și vaccinați conform standardelor.

 

Îți livrăm puii din incubație la cea mai apropiată locație Rodnic de gospodăria ta. La noi totul este foarte bine pus la punct. Tu dai comanda, noi te anunțăm din timp când ajunge transportul cu puii și tu vii în cel mai apropiat magazin Rodnic și îi iei acasă. Astfel, te bucuri de pui sănătoși și puternici, vaccinați la zi.

 

Sănătatea puilor este extrem de importantă pentru noi, de aceea suntem foarte atenți la genetica lor și îi vaccinăm după cele mai înalte standarde ca să ne asigurăm că îți livrăm pui vrednici și rodnici.

 

Cum poți achiziționa puii de o zi?

 

Rețeaua de magazine Rodnic s-a extins și suntem prezenți și în orașul tău. Descoperă locațiile chiar aici: https://rodnic.eu/content/9-contact

 

Comandă pui de o zi în doar câțiva pași simpli:

  1. Ne contactezi și plasezi comanda ta – 0728 082 990 sau online aici https://rodnic.eu/content/14-oferta-pui-de-o-zi
  2. Vii în cea mai apropiată locație Rodnic ca să lași avansul
  3. Noi te anunțăm cu o zi înainte la ce oră va ajunge transportul cu micii puișori
  4. Te bucuri de pui sănătoși vaccinați conform celor mai înalte standarde.

 

Cum poți da comandă?

 

Cei mai vrednici dintre pui sunt pregătiți să ajungă în gospodăria ta!

Plasează chiar acum comanda!

Vezi si

MODIFICARE PROGRAM CASIERIE AQUAVAS SA SUCURSALA VASLUI

Vă anunțăm că începând cu data de 01.02.2023, se va modifica programul casieriei din cadrul …