S-a spânzurat de foraibărul de la tocul uşii!

Un bărbat din comuna Tutova, care şi-a ameninţat în numeroase rânduri familia că îşi pune capăt zilelor, nu s-a lăsat până când nu şi-a dus la îndeplinire planul.

spanzurat usa vaslui

În urma unei discuţii mai aprinse cu membrii familiei, un sătean în vârstă de 46 de ani, din Bădeana, comuna Tutova, şi-a pus ştreangul de gât. Bărbatul, care în ultimul timp a tot ameninţat că se va omorî, a mers într-o cameră nelocuită, a luat o funie de rafie şi s-a spânzurat de zăvorul de la tocul uşii.

Tragedia a avut loc duminică seară, cu puţin înainte de ora 20.30. Sinucigaşul a fost găsit, încă în viaţă, de tatăl său, care i-a alertat imediat pe ceilalţi membri ai familiei şi au sunat la 112. Deşi un echipaj medical a ajuns la faţa locului în scurt timp şi a aplicat manevre de resuscitare timp de aproape 75 de minute, bărbatul a decedat.

„Din cercetările efectuate de poliţişti rezultă că, în seara respectivă, bărbatul ar fi avut o discuţie în contradictoriu cu membrii familiei şi, la un moment dat, ar fi afirmat că îşi va pune capăt zilelor. A luat o funie de rafie şi s-a spânzurat într-o cameră nelocuită, de furaibărul de la tocul uşii. Din cele declarate de membrii familiei, în ultimul timp bărbatul a spus în mai multe rânduri că va recurge la acest gest disperat”, ne-a declarat subcomisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării necropsiei. Omul nu era cunoscut cu boli incurabile şi nici nu a lăsat vreun bilet de adio prin care să-şi motiveze gestul. Era căsătorit şi avea patru copii.

Sursa: obiectivvaslui.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …