“Săptămâna fructelor şi legumelor donate”

Liceul “Ştefan Procopiu” participă la campania socială “Săptămâna fructelor şi legumelor donate”.

legume

 

Elevii Liceului “Ştefan Procopiu” (LSP) Vaslui s-au alăturat şi în acest an campaniei “Săptămâna legumelor şi fructelor donate”, desfăşurată în cadrul Strategiei Naţionale pentru Activitate Comunitară. Scopul este de a sensibiliza elevii şi profesorii cu privire la situaţia dificilă în care se află persoanele afectate de lipsa de alimente.
Elevii de la LSP sunt aşteptaţi să doneze fructe şi legume în perioada 14-18 noiembrie, coordonatorul campaniei fiind profesoara Doina Mazga, alături de profesoara Ionela Busuioc, consilierul educativ al liceului.
“Prin acest demers, elevii îşi exprimă bucuria de a ajuta şi de a fi alături de cei care sunt în nevoie şi conştientizează că în această societate încă mai contează valenţele umanitare, implicarea, angajamentul şi responsabilitatea”, a declarat Aurel Dumitru, directorul LSP Vaslui.
Anul trecut, elevii de la “Procopiu” au reuşit să strângă nu mai puţin de 70 de kilograme de legume şi fructe, care au ajuns la copiii de la Centrul de Primire în Regim de Urgenţă Vaslui.

Sursa:obiectivvaslui.ro

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …