SCANDAL în SHOWBIZ! O MINORĂ, în IPOSTAZE INTERZISE, într-un videoclip al lui NICOLAE GUŢĂ! Uite cum O DĂ CU CIOCOLATĂ! VIDEO

Un nou scandal se prefigurează în showbiz. Nicolae Guţă a lansat un nou videoclip, în care a ales să aibă drept protagonistă şi o … minoră. Nimic penal până aici, numai că fata apare în lenjerie intimă şi în ipostaze nepotrivite pentru o adolescentă.

guta minora ciocolata

Ioana D., din Câmpina, care nu are mai mult de 16 ani şi învaţă în Colegiul Tehnic Constantin Istrati, a jucat în cel mai nou videoclip al lui Nicolae Guţă, în care apare în ipostaze indecente.

Fata este îmbrăcată în lenjerie intimă sau în uniformă de şcolăriţă şi în unele cadre dansează vulgar, dând din fund, şolduri şi sâni, iar în altele este unsă de Guţă cu ciocolată pe picioare şi buric.

Înregistrarea poate fi vizionată numai dacă utilizatorul confirmă împlinirea vârstei majoratului, scrie ph-online.ro, aşa încât imaginile postate pe Youtube se încadrează în categoria „XXX”.

Adolescenta a terminat cu greu clasa a IX-a, având la activ o corigenţă şi sute de absenţe, conform directorului unităţii de învăţământ.

„A trecut in clasa a X-a C. A terminat clasa cu o corigenta, dar a trecut-o in vara. Nici eu si nici directorul adjunct, Luminita Juganaru, nu predam la clasa unde invata eleva, deci nu o cunoastem personal. Am incercat sa iau legatura cu doamna diriginta, dar nu raspunde. O vom contacta zilele urmatoare. Vom incerca, de asemenea, sa luam legatura si cu familia fetei. Din ce am aflat de la o colega, tanara a fost tinuta in frau de mama, iar tatal ei este un tip dur. Nu ne explicam, asadar, cum de a ajuns sa pozeze in asemenea ipostaze. Si noua ni se par niste lucruri care nu ar fi trebuit sa se intample. Anul trecut, Roxana a avut 200 de absente motivate si 17 nemotivate. Vom verifica atent daca pentru orele la care nu a fost prezenta exista scutiri medicale. Mai multe nu va pot spune acum, trebuie sa iau legatura cu familia, ” a declarat, pentru max-media.ro, Ion Necula, directorul liceului din Campina, unde invata fata de 16 ani.

IMAGINILE îi scandalizează pe MEMBRII COMUNITĂŢII

Imaginile au stârnit controverse în rândul membrilor comunităţii, care şi-au exprimat revolta pe un site de socializare.

„Jalnic! Eleva Ioana D. din Colegiul Tehnic Constantin Istarati promovează mai mult în prostituţie şi în filmările interzise minorilor, în loc să promoveze rezultate şcolare şi alte lucruri de vârsta ei. Ruşine! Am învăţat în acest liceu şi mi-e scârbă de ce generaţie este acum acolo”, scrie un fost elev pe Facebook.

HALUCINANT! MAMA FETEI a fost LA FILMĂRI

Şi, dacă vă întrebaţi ce spun părinţii adolescentei în legătură cu expunerea indecentă… Ei bine, mama tinerei a fost prezentă la filmări, conform site-ului max-media.ro.

„Trebuia să avem nişte boxeri sau pantaloni scurţi, dar noi, din grabă şi drumul cum este… am uitat acasă. Ne-am trezit acolo (Bucureşti – Centrul Vechi n.r.) şi am zis că o să cumpăram ceva din zonă. Nu am găsit şi asta a fost. Nu am avut ce să mai punem, că dacă n-ai decât un rând de îmbrăcăminte…asta a fost „, a declarat Veronica Drăgoi, mama minorei.

[youtube id=”UTiJl3eqQrU” width=”600″ height=”350″]

Vezi si

NOI MĂSURI DE RELAXARE DE LA 1 AUGUST, PURTAREA MĂȘTII RĂMÂNE OBLIGATORIE

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, că masca de protecție va rămâne obligatorie …