Scandalagiul de la Bârlad care a lovit trei polițiști a fost trimis în arest la domiciliu

Arestat încă din vara anului trecut, după ce a fost acuzat de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice, Ionel Gheorghe, un bârlădean de 50 de ani, reușește să convingă instanța și scapă de măsura privativă de libertate.

Magistrații Tribunalului Vaslui au decis înlocuirea arestului preventiv cu cea a arestului la domiciliu, pe o perioadă de 60 de zile. Bărbatul a fost arestat anul trecut, în luna august după ce, împreună cu concubina lui, o femeie de 39 de ani, a amenințat trei polițiști, iar pe doi dintre ei a reușit și să-i lovească.

Anul trecut, la sfârșitul lunii august, polițiștii bârlădeni au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal izbucnit între un bărbat și o femeie în zona unui spațiu comercial.

Aflat sub influența alcoolului, Ionel Gheorghe, un bărbat de 50 de ani din Tecuci, cu domiciliul nedeclarat, la Bârlad, se certa cu concubina sa, o femeie de 39 de ani.

Mai mult, bărbatul a devenit violent și cu femeia, dar și cu martorii adunați. Pentru aplanarea conflictului, la fața locului au fost solicitați polițiștii. Ajunși la fața locului, polițiștii au avut parte de o surpriză.

Cea care se considera victimă a început să facă scandal cu oamenii legii, încercând să-și scape concubinul să fie încătușat. Scandalul a continuat și la sediul poliției bârlădene. Mai mult, doi dintre cei trei polițiști care au participat la misiune au fost loviți de către scandalagiu.

Bărbatul a fost reținut apoi 24 de ore și adus în fața judecătorilor de drepturi cu propunere de arestare preventivă, acuzat de ultraj și tulburarea liniștii și ordinii publice.

sursa:

Scandalagiul care s-a luat la trântă cu trei polițiști a scăpat de arestul preventiv

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …