miercuri, 27 octombrie , 2021

Serbarea Florilor a avut un succes neasteptat

Primăria Vaslui a bifat un nou eveniment de înaltă ținută, Serbarea Florilor din centrul civic adunând peste 30 de producători din toată țara, care au avut parte de trei zile superbe, cu vânzări peste așteptări.

targ-de-flori3

 

La sfârșitul săptămânii trecute, cine a trecut prin centrul Vasluiului cu siguranță nu a plecat acasă cu mâna goală. Primăria a organizat, în premieră, Târgul de flori, eveniment pe care speră să-l transforme în unul de tradiție în rândul vasluienilor.
Manifestarea a captat atenția tuturor trecătorilor, fascinați de ideea primarului Vasile Pavăl, care a “înflorit” pentru trei zile toată piața civică. Au fost prezenți peste 30 de producători de flori și material dendrologic din Vaslui și din alte județe, iar evenimentul s-a bucurat de un real succes.
”Avem convingerea că această primă ediție a fost un succes, care va pune temelia unei frumoase tradiții în orașul nostru. Timp de trei zile, mii de vasluieni, iubitori de frumos, de culoare și parfum, au fost în Centrul Civic, unde sunt convins că au plecat cu impresii dintre cele mai bune”, a spus primarul Vasile Pavăl.
Producătorii au venit în fața vasluienilor cu flori și aranjamente florale, plante exotice, plante ornamentale, semințe și bulbi de flori, precum și cu sisteme de irigații.
“E o primă ediție, la care rezultatele sunt peste așteptări. Nu credeam că vom avea asemenea vânzări. Sperăm să participăm și anul viitor”, a declarat un producător din Brașov, prezent la Serbarea Florilor.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …