marți, 27 septembrie , 2022

Smiley – Domnu’ Smiley (videoclip nou)

In cadrul proiectului #Smiley10, un maraton de lansari, inovatii si confesiuni muzicale pe parcursul unui an intreg, Smiley lanseaza Domnu’ Smiley – o autoironie muzicala despre refrenul vietii lui.

Domnu' Smiley backstage-71 - mic

10 mai, in anul 10 din cariera sa solo, Smiley lanseaza cea de-a treia piesa noua cu videoclip din maratonul de 10 confesiuni muzicale pe care si-a propus sa le faca in cadrul proiectului aniversar #Smiley10. “Domnu’ Smiley”, noul single funk al artistului, produs de HaHaHa Production, este o autoironie muzicala despre refrenul vietii lui in care oamenii ii cer politicos si prietenos, la fiecare pas, sa-si faca o poza sau doua sau trei cu ei.

“Am constatat ca de ceva timp oamenii mi se adreseaza cu Domnu’ Smiley, poate pentru ca am mai imbatranit sau cine stie de ce, si mi se pare foarte amuzant cum incearca sa fie si politicosi, si practici, si prietenosi in acelasi timp spunandu-mi direct “Domnu’ Smiley, stai un pic, fa o poza cu-asta mic”. Va spun, asta e refrenul vietii mele, il traiesc zilnic, e grozav si m-am gandit sa fac o piesa haioasa, de distractie din el in care sa rad putin de mine, ca am devenit dupa 10 ani de cariera solo Domnu’ Smiley.”, povesteste artistul.

Ca videoclipul sa aiba o supradoza de autoironie, Smiley si regizorul Iulian Moga au ales actori atipici pentru a intruchipa familia cu copil care-i cere poze. “Amuzant e ca “ala mic” cu care imi cer parintii sa fac poze este colegul nostru Serban Cazan, producatorul muzical de la HaHaHa Production, cel mai bun, iubit si laudat din Romania, spunem noi, care ieri a fost la Gala Forbes “30 sub 30” nominalizat printre cei mai influenti tineri din Romania, iar azi joaca ca vrea sa faca o poza cu mine prin oras.:)”, povesteste amuzat Smiley despre noul sau videoclip .

[youtube id=”BlpVH-M8nRc” width=”600″ height=”350″]

Smiley a lansat piesa-manifest “Flori de plastic”,  pe 10 martie, cu primul videoclip din cariera sub forma unui scurtmetraj de animatie si “De unde vii la ora asta?”, pe 10 aprilie, fiind primul videoclip in care nu zambeste si care a inregistrat un milion de vizualizari in doar o zi si peste 10 milioane in trei saptamani de la lansare.

In cadrul proiectului #Smiley10, o confesiune muzicala multimedia, un maraton de lansari si inovatii care va tine un an de zile, marea petrecere va fi pe 1 iunie, cand Smiley va sustine la Arenele Romane, un concert aniversar. Bilete pentru cei care vor sa-i fie alaturi de ziua lui se mai gasesc inca pe http://bilete.smiley.ro/

Smiley (Andrei Tiberiu Maria) este unul dintre cei mai influenti artisti, compozitori si producatori muzicali din Romania, cu o cariera de peste 10 ani. A inceput ca membru in trupa Simplu, iar in 2008 si-a continuat cariera solo. Piesele scrise si lansate de el au fost premiate de-a lungul anilor de industria muzicala din Romania: „In lipsa mea” – Cel mai bun cantec, „Plec pe Marte” – Cel mai bun album Dance, „Dream Girl” – Nr. 1 in clasamentele muzicale din Romania timp de 15 saptamani.

Smiley este si fondatorul casei de productie HaHaHa Production, devenita in ultimii 6 ani unul dintre cele mai importante label-uri din Romania. Astazi, cel putin 25 % din Top 100 cele mai populare piese romanesti poarta semnatura HaHaHa Production.

Ce ziceti de noua lui piesa? V-ati amuzat sau v-ati si regasit in refren?

Vezi si

Shania Twain – Waking Up Dreaming