miercuri, 8 februarie , 2023

Soluție inedită a celebrului Dan Negru, pentru elevii Liceului Eminescu din Bârlad! “Mutați-i în Dubai că ieșiți mai ieftin”

IRONII… Factura de 55.000 de Euro, primită la consumul de gaze de pe luna decembrie de către Liceul “Mihai Eminescu” din Bârlad a ajuns subiect de ironii amare la adresa Guvernului! Celebrul prezentator TV, Dan Negru, i-a propus premierului Nicolae Ciucă să mute elevii în hoteluri din Dubai, unde costurile sunt mai ieftine. Acesta a scris pe pagina sa de Facebook Primului Ministru, Nicolae Ciucă, arătându-i că, dacă ar trimite elevii în Dubai, unde să doarmă câte doi în pat, iar profesorii să facă cu ei ore online, de acasă din Bârlad, ar ieși mai ieftin!! Postarea a devenit virală în câteva ore, ajungând la peste 5300 de distribuiri și aproape 1000 de comentarii! 

În atenția domnului Nicolae Ciucă, prim ministru României.

Domnule prim-ministru, am găsit soluția!  O școală din Bârlad a primit factura la gaze pe luna trecută de 54 mii euro. Știrea e în toată presa.  Vă anunț cu deosebit respect că am găsit rezolvarea problemei pentru următoarea lună de iarnă!  Am rezervat 31 de paturi de hotel în Dubai, la modica suma de 11.470 de euro pentru toată luna februarie.  Cu doi într-un pat, mutăm toată școala și ieșim mai ieftin.  În Dubai e cald, n-au nevoie de gaz.  Profesorii rămân în Bârlad și facem școală online.  Vă rog să-mi comunicați urgent dacă doriți sa rezerv camere și pentru ceilalti 4 miloane de copii școlarizați în România. Ne mai gândim prin martie dacă-i mai aducem înapoi. Oricum pleacă. Cu deosebită considerație, al d-voastră, Dan Negru.”, a scris acesta pe pagina sa.

Sursa : https://www.vremeanoua.ro/solutie-inedita-a-celebrului-dan-negru-pentru-elevii-liceului-eminescu-din-barlad-mutati-i-in-dubai-ca-iesiti-mai-ieftin/

 

Vezi si

În „Săptămâna verde”, preșcolarii și elevii vor derula activități de protejare a mediului

Din acest an școlar, preșcolarii și elevii, coordonați de educatoare, învățătoare și profesori, vor putea …