miercuri, 27 octombrie , 2021

SRI face angajări

Crezi că abilităţile şi cunoştinţele tale te pot recomanda pentru o carieră în Serviciul Român de Informaţii (SRI)? Este, probabil, cel mai bun moment pentru a dovedi asta întrucât SRI caută în momentul de faţă următoarele categorii de personal: specialist IT, psiholog, traducător, medic, infirmieră, îngrijitoare în unităţi sanitare şi soldat gradat profesionist.

sri1

 

Toate aceste posturi se ocupă prin concurs, în condiţiile generale de acces în SRI. Poţi trimite CV-ul tău accesând site-ul www.sri.ro sau ai alte cinci modalităţi distincte de a fi angajat de SRI, în funcţie de pregătirea şi profilul tău profesional.
Dacă sunteţi absolvent de studii liceale, puteţi susţine examen de admitere la studiile universitare de licenţă ale Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, care formează ofiţeri operativi de informaţii şi ofiţeri analişti. Dacă eşti deja angajat în cadrul altor instituţii din sistemul de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională, te poţi alătura SRI prin transfer.
De asemenea, formularul online poate fi folosit de absolvenţii ciclului inferior liceal, cu diplomă sau certificat de absolvire. Astfel, se poate opta pentru angajarea în corpul soldaţilor şi gradaţilor profesionişti.

Sursa:obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …