vineri, 30 septembrie , 2022

Strigătul disperat al unui profesor de matematică: „Am nevoie de ajutor, altfel mor!”

Un profesor de Matematică din Vaslui, care a fost victima unor erori medicale succesive petrecute în urmă cu 17 ani, cere ajutorul oamenilor cu suflet bun, care să îl sprijine financiar, pentru a face o operație salvatoare într-o clinică din Italia. Profesorul se numește Bogdan Constantin Spuză și are nevoie de 50.000 de euro, pentru intervenția chirurgicală care i-ar putea salva viața. „Pentru o perioadă a fost totul bine și frumos, dar apoi au început să apară complicațiile, să se înfunde 100% vena principală de la picior, urmând ca sângele să circule pe alte vene, suprasolicitâdu-le, făcându-le să se dilate foarte tare. S-au format circuite sălbatice care provoacă uneori dureri insuportabile, și în orice moment se poate desprinde un cheag de sânge și să se deplaseze către plămâni, inimă, creier, punându-mi viața în pericol. Am nevoie de ajutor, altfel mor!”, ne-a spus profesorul Bogdan Spuză.

Trebuie să strângă 50.000 de euro pentru o intervenție in Italia, așa că are neaparat nevoie de ajutor din partea celor cu suflet mare, cu o donație oricât de mică. Sau chiar cu simplul fapt de a distribui povestea tristă a profesorului vasluian, în speranța că ea va ajunge la cei care au posibilitatea de a face o donație.

Citește mai mult: https://www.vremeanoua.ro/strigatul-disperat-al-unui-profesor-de-matematica-am-nevoie-de-ajutor-altfel-mor/

Vezi si

Penitenciarul Vaslui se implică în activitatea de ecologizare cu ocazia „Zilei Mondiale a Curățeniei”

Penitenciarul Vaslui, asumându-şi rolul de serviciu public aflat în slujba comunităţii, se implică şi în …