Succes important pentru Rapid Brodoc

Rapid Brodoc continuă seria rezultatelor pozitive în play-out-ul Ligii 3, după ce a câștigat miercuri seara, pe teren propriu, în fața celor de la Viitorul Darabani, cu 2-0 (0-0), prin golurile înscrise de Fernandes Baltazar și Alexandru Azoiței. Cu acest succes, “alb-vișinii” acumulează 22 de puncte și se apropie la un singur punct de locul trei.

Rapid Brodoc a învins Viitorul Darabani (2-0) și a obținut o victorie importantă în cursa pentru evitarea retrogradării. După o primă repriză echilibrată, cu destul de puține ocazii de gol, în care Brodocul a avut o posesie superioară a mingii, rezultat a fost egal, 0-0. În actul secund, partitura s-a schimbat radical. Fotbaliștii vasluieni au ieșit de la vestiare mai motivați și au preluat controlul partidei. Brodocul a atacat permanent și a reușit să înscrie în minutul 68, prin portughezul Fernandes Baltazar, după o pasă superbă oferită de francezul Terry Desrues.

Șase minute mai târziu s-a făcut 2-0, Alexandru Azoiței a înscris din patru metri, după o învălmășeală în careul oaspeților. Diferența de scor putea fi mai mare, dar Eduard Ponea a fost autorul unei ratări incredibile. N-a putut înscrie cu poarta goală, după ce i-a furat mingea portarului advers. S-a terminat 2-0, iar Brodocul ajunge la patru meciuri fără înfrângere în play-out. În runda următoare, sâmbătă, 6 mai, Rapid Brodoc va sta, urmând ca pe 13 mai să joace, în deplasare, cu FK Csikszereda Miercurea Ciuc 2.

Vezi si

CSM Vaslui își află adversarii din Cupa României

CSM Vaslui și-a aflat adversarele din grupele fazei regionale a Cupei României la fotbal. Echipa …