miercuri, 27 octombrie , 2021

Târgul de Primăvară,poftiţi la mărţişoare!

A devenit tradiţie ca, înainte de startul primăverii calendaristice, Centrul Creaţiei Populare Vaslui să organizeze un Târg al Primăverii, unde mărţişorul se află în prim-plan. Şi la ediţia din acest an, organizatorii îi aşteaptă pe elevii de la clasele primare să participe la atelierele de creaţie pentru a deprinde meşteşugul realizării mărţişoarelor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

La ediţia din acest an a Târgului de Primăvară, organizatorii oferă în continuare posibilitatea elevilor de la clasele primare să deprindă câte ceva din meşteşugul realizării mărţişoarelor.
“Vom avea câte patru ateliere de creaţie pe zi. Aşteptăm fiecare şcoală să participe cu reprezentanţi de la diferite clase. Copiii vor fi îndrumaţi de meşterii populari prezenţi la târg şi vor confecţiona mărţişoare. Există un interes mare pentru aceste ateliere”, a declarat Lucian Onciu, directorul Centrului Creaţiei Populare, organizatorul principal al evenimentului, găzduit şi în acest an de Silver Mall.

Pe lângă expoziţia cu vânzare, vasluienii vor avea parte de spectacole de magie şi concerte. Vor fi prezenţi membrii trupei Funny Art Iaşi, cu un spectacol interactiv pentru copii. De asemenea, vizitatorii târgului vor avea ocazia să asiste la show-ul magicianului Robertino, iar Claudia Stroe, concurentă la “Românii au talent”, va încânta publicul cu un show de zile mari.

“Sâmbătă, de la ora 18, va fi o seară de folclor, la care participă grupul Codrenii de la Târzii, Mugurel şi Hora Vasluiului”, a mai spus Lucian Onciu.
Târgul de Primăvară va începe mâine, de la ora 10, şi se va încheia duminică, la ora 20. Manifestarea de la Silver Mall va aduna peste 30 de meşteri populari.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …