Tată și fiu, reținuți de polițiști, după ce au snopit în bătaie un tânăr

Doi bărbați, tătă și fiu, au fost reținuți de polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Oamenii legii au probat activitatea infracțională a doi bărbați de 41 și 19 ani, din comuna Băcești, care ar fi agresat un bărbat și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, pe un drum public din localitatea Armășeni, comuna Băcești, la data de 27 aprilie 2023.

Conform raportului de expertiză emis de medicii legiști, victima celor doi agresori a suferit leziuni ce necesită între 12 și 14 zile de îngrijiri medicale. “În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Negrești au stabilit că, în data de 27 aprilie 2023, la ora 21.45, în localitatea Armășeni, pe fondul unei stări conflictuale mai vechi, cei doi bărbați cercetați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică, provocând scandal, și ar fi agresat persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 25 de ani, din aceeași localitate, pe care ar fi lovit-o cu pumnii în zona feței și ulterior, odată cu prăbușirea acestuia la pământ, ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele în zona feței și a corpului. În urma agresiunii, bărbatul de 25 de ani a suferit leziuni ce necesită 12-14 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare, conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști. La data de 28 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Secției 6 Poliției Rurală Negrești au luat față de cei doi bărbați cercetați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore” a declarat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Cei doi agresori au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a bărbaților.

 

Vezi si

Greva de la casele de pensii s-a încheiat

Reprezentanții Blocului Național Sindical împreună cu reprezentanții angajaților din Casa Națională de Pensii Publice au …