sâmbătă, 18 septembrie , 2021

Taximetrist din Vaslui, arestat pentru proxenetism şi trafic de persoane

Un tânăr în vârstă de 32 de ani, din localitatea vasluiană Munttenii de Jos, a fost trimis, ieri, în arest preventiv de magistraţii de la Tribunalul Vaslui, el fiind acuzat de trafic de minore şi trafic de persoane.

taximetrist arestat vaslui proxenet

Lucian Doboşariu lucra ca taximetrist la una din societăţile din municipiul Vaslui. Practic, graţie taximetriei a reuşit să le cunoască pe cele două fete pe care, dintre care una minoră, mai apoi, a început să le dea „la produs“ printre colegi şi prieteni. Partidele de sex se desfăşurau fie în maşini, fie în apartamentele clienţilor.

La sfârşitul anului trecut, dornic să câştige mai mulţi bani, proxenetul le-a propus celor două tinere să practice prostituţia în străinătate. Cum una dintre ele era minoră, colega „de breaslă“ a reuşit să-i convingă părinţii să o împuternicească pe ea pentru a putea părăsi ţara împreună, şi aşa cei trei au ajuns în Italia. Ca şi acasă, Doboşariu aducea clienţii, iar banii obţinuţi de fete ajungeau tot în buzunarul lui.

Deoarece nu se făceau bani prea mulţi, taximetristul proxenet a decis să plece cu fetele în Germania, mai ales că în acea ţară prostituţia este legalizată. Acolo, Lucian Doboşariu a realizat o şedinţă foto la un sex-shop cu cele două tinere, în ipostaze cât mai atrăgătoare, după care le-a ales câte un „nume de scenă“ (n.r.-unul din ele Susanne) şi le-a făcut conturi pe site-urile specializate, de unde erau selectate de clienţi. Erau cazate într-un bordel, fiecare având o cameră cu plăcuţă de identificare. În momentul în care clienţii soseau la camerele prostituatelor, tarifele erau stabilite şi încasate de Lucian Doboşariu.

Într-o zi, una dintre tinere a reuşit să fugă din bordel şi a mers direct la Poliţie, relatând ceea ce s-a întâmplat. Autorităţile germane au alertat omologii din România, iar taximetristul, revenit în ţară de aproximativ două săptămâni împreună cu cealaltă fată, a fost prins şi ridicat de ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate.

Acum, cele două fete s-au constituit părţi civile în proces şi îi cer taximetristului daune de 13.000 de euro fiecare.


Sursa: Adevarul de Vaslui

Vezi si

Nevoiașii vor încasa tot mai greu ajutorul social. Sute de familii în pericol să piardă banii!

Județul Vaslui avea la sfârșitul lunii iulie 2021 un număr de 7.302 beneficiari de venit …