duminică, 24 octombrie , 2021

Transurb Vaslui face angajãri în regim de urgentã

Serviciul public de transport local Transurb Vaslui face angajãri în regim de urgentã, pentru a putea respecta mãsurile impuse de Inspectoratul Teritorial de Muncã (ITM). Rãmasã cu un angajat în minus dupã demiterea liderului de sindicat, Samir Ionitã, societatea are nevoie acum de doi soferi de autobuz, astfel încât programul de transport sã nu aibã de suferit, dar si sã ofere angajatilor repausul sãptãmânal de 48 de ore. Vasluienii interesati sã ocupe un astfel de post trebuie sã-si depunã dosarele pânã pe 4 septembrie, ora 12:00. Acestia trebuie sã fie de acord cu programul fractionat, program inegal, gestiune de bilete, sã încheie un contract de garantie în numerar si sã fie dispus sã efectueze ore suplimentare la necesitate. De asemenea, candiatii trebuie sã detinã permis de conducere categoriile B, C, D, E, atestat profesional pentru transport persoane si sã aibã vechime de un an de zile într-o astfel de functie.

transurb

Candidatii înscrisi vor sustine douã probe: proba scrisã si interviul. Proba scrisã este programatã pe data de 7 septembrie, iar pentru aceasta candidatii vor trebui sã parcurgã o bibliografie formatã din cinci documente, unul dintre acestea adoptate în urmã cu aproape 40 ani. Este vorba despre Ordinul Ministrului Transporturilor si Telecomunicatiilor Nr. 14 din 27 septembrie 1982 pentru aprobarea normativului privind consumul de combustibil si ulei pentru automobile. Celelalte documente sunt Ordonanta de Urgentã a Guvernului nr. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, republicatã, cu modificãrile si completãrile ulterioare; Hotãrârea Guvernului nr. 1391/2006 privind aprobarea Regulamentului de aplicare a O.U.G. nr.195/2002, cu modificãrile si completãrile ulterioare; Ordonanta Guvernului nr. 37/2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele si perioadele de odihnã ale conducãtorilor auto si utilizarea aparatelor de înregistrare a activitãtii acestora, cu modificãrile si completãrile ulterioare – CAP.III Contraventii si Sanctiuni; Legea 53/2003 Codul muncii, republicat.

Soferii care vând bilete, fãrã sporul de 10% din încasãri

Vor fi declarati admisi doar candidatii care au obtinut cel putin 60 de puncte la proba scrisã si interviu. Odatã angajati, acestia vor lucra dupã un program fractionat si inegal, iar la nevoie vor efectua ore suplimentare. Aceste clauze nu sunt întâmplãtoare, cãci, la ultimul control, inspectorii ITM au atras atentia societãtii cã programul inegal nu poate functiona decât dacã este prevãzut în contractul… Citeste mai mult http://vremeanoua.ro/transurb-vaslui-face-angajari-in-regim-de-urgenta-candidatii-dau-examen-dintr-un-ordin-adoptat-acum-40-de-ani/

Vezi si

Google Photos va afișa colajele Memories și în interfața pentru desktop

Luând forma unor colaje de poze și animații mai mult sau mai puțin reușite, amintirile …