Ultimul mesaj al asistentei Mihaela Enache, trimis sotului, înainte de a-si pierde cunostinta

Dupã aproape patru luni, ies la ivealã detalii incredibile despre moartea asistentei Mihaela Enache. Potrivit rapoartelor oficiale, aceasta a decedat din cauza ingerintei cu antigel. Cu câteva minute înainte de a bea lichidul care i-a adus sfârsitul, femeia i-a trimis un mesaj cutremurãtor sotului ei, mesaj care i-a fãcut pe anchetatori sã ia din ce în ce mai mult în calcul varianta sinuciderii. Dupã ce a bãut din lichid, asistenta a regretat fapta, motiv pentru care si-a chemat în ajutor o colegã, spunându-i la telefon cã se simte rãu. Din pãcate, nici prietena ei si nici medicii de la Vaslui si Iasi nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata asistentei.

mihaela enache

Desi au anuntat cã dupã finalizarea anchetei vor organiza o conferintã de presã, pentru a prezenta concluziile raportului de necropsie, procurorii care s-au ocupat de moartea Mihaelei Enache nici pânã în ziua de azi nu au fãcut luminã în acest caz. Au trecut patru luni si multi dintre prietenii asistentei încã se întreabã din ce cauzã a murit aceasta. Concluzia oficialã din raportul de necropsie aratã cã moartea femeii “a fost violentã si s-a datorat insuficientei cardio-respiratorii acute, consecintã a intoxicãrii cu etilenglicol (antigel)”.

Mesajul cutremurãtor, adresat sotului

Interesant este cã înainte de a bea antigelul, asistenta i-a trimis un ultim mesaj sotului ei. “De astãzi sper sã fii fericit pe deplin”. Dacã pânã la descoperirea mesajului, anchetatorii au mers si pe varianta crimei perfecte, aparitia acestei “urãri” a fost piesa din puzzle care a completat tabloul sinuciderii. O singurã întrebare nu-si gãsea, în continuare, rãspuns: de ce Mihaela Enache si-a chemat în ajutor o colegã, imediat dupã ce a bãut antigelul? Din câte se pare, acesta ar fi regretat fapta, motiv pentru care, pe ultima sutã de metri, a încercat sã-si salveze viata. Din nefericire, antigelul îsi fãcuse deja efectul, misiunea medicilor devenind una practic imposibilã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/ultimul-mesaj-al-asistentei-mihaela-enache-trimis-sotului-inainte-de-a-si-pierde-cunostinta

Vezi si

Serbarea Florilor la Vaslui

Cea de a 8-a editie a Serbarii Florilor va incepe vineri, 17 mai de la …