Un băiat și-a pus tatăl să-l tundă, dar a ieșit o catastrofă! Cum a fost umilit cel mic: „Să mă faci ca Ronaldo”

Tot mai multe persoane susțin că viața în izolare la domiciliu devine tot mai grea sau plictisitoare, așa că unii încearcă pe cât posibil să mai iasă din rutină. Este și cazul unui bărbat din Marea Britanie, care și-a umilit băiatul în cel mai neașteptat mod posibil!

cristiano ronaldo fan tuns

Într-un timp în care frizeriile s-au închis din cauza epidemiei de coronavirus, un britanic a decis că este gata să-și tundă chiar el băiatul, pentru a respecta regulile izolării la domiciliu. Doar că, din prea multă plictiseală, omul a decis să transforme totul într-o farsă de zile mari, umilindu-l pe cel mic.

Puștiul a mers la tatăl său cu o poză pe telefon și l-a anunțat că vrea să fie tuns ca Ronaldo, fotbalistul său preferat.

După câteva minute, bărbatul a anunțat că a terminat de tuns și l-a lăsat pe cel mic să se uite în oglindă. Cu privirea în pământ de rușine, băiatul a văzut ce tunsoare umilitoare i-a făcut tatăl său, într-o farsă ce a fost filmată!

În loc de tunsoarea lui Cristiano Ronaldo, bărbatul a ales să facă o tunsoare a lui Cristiano Nazario, cu care a uimit în anul 2020, la Cupa Mondială.

Așa cum era de așteptat, clipul video a ajuns pe internet și a stârnit amuzamentul a mii de persoane din întreaga lume! Cel mai probabil, puștiul nu își mai dorește acum atât de mult să iasă afară din casă!

Vezi si

Un sistem automat bazat pe AI a urmărit tot meciul capul arbitrului chel, crezând că e mingea

O cameră automată, bazată pe inteligență artificială (AI), a urmărit în repetate rânduri, în timpul …