Un bârlădean a fost arestat după ce a bătut-o pe fost concubină, dar și pe mătușa sa

Un bârlădean de 33 de ani a fost reținut de polițiști după ce a lovit-o și tăiat-o pe fost concubină, dar și pe mătușa acesteia, care i-a sărit în ajutor. Bărbatul a fost reținut, deocamdată pentru 24 de ore, iar femeia a obținut ordin de protecție pentru cinci zile împotriva fostului concubin.

Pe 13 mai 2023, ora 17.27, Poliția Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin numărul unic de urgență 112, că în aceeași zi, 13 mai 2023, o tânără ar fi fost agresată de către fostul concubin.

În urma cercetărilor, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad au stabilit că, pe 13 mai 2023, ora 17.15, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi agresat-o pe fosta sa concubină, lovind-o, în mod repetat, cu picioarele în zona abdominală și provocându-i plăgi taiate, cu un corp tăietor. Pentru că a intervenit în ajutorul său, mătușa acesteia de 25 de ani, ar fi fost agresată, la rândul său.

„Conform raportului preliminar de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunilor, una dintre victime (fosta concubină) a suferit vătămări ce necesită 14-15 zile de îngrijiri medicale iar femeia de 25 de ani a suferit vătămări ce necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare”, au transmis polițiștii.

Aceștia au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, pe o perioadă de 5 zile.

Bărbatul a fost prins abia două zile mai târziu, pe 15 mai 2023, sustrăgându-se urmăririi penale. El a fost depistat cu sprijinul polițiștilor Serviciului Investigații Criminale – Sector 4, din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, în municipiul București.

„Pe 16 mai 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Tot astăzi, 16 mai 2023, bărbatul cercetat a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, instanța dispunând măsura preventivă a arestului preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică Bârlad, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului”, au transmis polițiștii.

Bârlădean arestat după ce a bătut-o pe fost concubină, dar și pe mătușa sa

Vezi si

Sistemul de semaforizare din Barlad va fi modernizat

Primăria Municipiului Bârlad a început lucrările la modernizare a sistemului de semaforizare. În primă fază, …