miercuri, 8 februarie , 2023

Un câine a făcut o „plimbare” cu mașina stăpânului său! Cum a reușit patrupedul să pună în mișcare vehiculul

Un ciobănesc scoțian a făcut o plimbare cu mașina utilitară a stăpânului său. Întâmplarea a avut loc în Marea Britanie și a uimit mii de internauți.

caine

 

Don, patrupedul unui britanic, a pus în mișcare fără să vrea vehiculul stăpânului său. Utilitara a rupt un gard și a ajuns în mijlocul unei șosele circulate. Cu toate acestea, finalul aventurii a fost unul fericit. Mașina nu a intrat în coliziune cu alte autovehicule, iar cățelul a scăpat doar cu o sperietură.

Potrivit stăpânului său, câinele este obișnuit cu plimbările în micuța mașină utilitară, folosită pentru muncă la fermă. Dacă de obicei patrupedul stătea cuminte pe locul pasagerului, de data asta a apăsat manetele ce au pus în mișcare mașina.

„Cred că am uitat să trag frâna de mână. Nu știu ce s-a întâmplat”, a povestit britanicul. Vehiculul a rupt gardul ce mărginea ferma, a coborât o pantă și traversat în viteză o șosea, după care s-a oprit într-o barieră de pe marginea drumului. Avariile nu au fost semnificative, doar parbrizul fiind spart. Britanicul a fost fericit să-și vadă câinele viu și nevătămat.

Vezi si

Cu profesoara la plimbare!

Un tânăr invită în oraș o tânără care este profesoară de religie. Când se plimbau …