Un incendiu de amploare distruge o clădire emblema a orașului! Restaurantul Podgoriile Hușilor a ars din temelii!

Într-un eveniment tragic care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, 16 octombrie, un incendiu devastator a distrus Podgoria Husilor, o locație emblematică din centrul orașului Husi. Echipe multiple de pompieri din Sectia Husi au intervenit în încercarea de a stinge flăcările în curs de extindere, iar pentru a face față situației, a fost alocat și un echipaj de pompieri din Vaslui.

Clădirea, care adăpostea celebrul restaurant husean, a fost redusă la cenușă, iar flăcările au cuprins întreaga locație într-un timp scurt. Momentan, nu se cunosc cauzele exacte ale incendiului și se așteaptă ancheta oficială pentru a dezvălui sursele probabile ale dezastrelor.

Arhitectura rafinată a clădirii, care era o prezență marcantă în inima Husilor, a fost complet distrusă în acest incendiu devastator. Într-o ironie tragică, cu doar câteva zile în urmă, familia care deținea locația a sărbătorit cu mândrie 25 de ani de când au cumparat acest renumit restaurant.

În ciuda eforturilor susținute ale pompierilor, Podgoria Husilor a suferit pagube ireparabile, lăsând în urma sa o mare tristețe în inimile celor care i-au fost loiali de-a lungul anilor. Situația este în continuare sub investigație.

Sursa: https://bzv.ro/un-incendiu-de-amploare-devastatoare-distruge-podgoria-husilor-in-noaptea-trecuta-foto/?fbclid=IwAR0NFu96FkZXaeeTH56oPPCgQNAoYXVFTBhRs2UC8_1MW5Z7IO9ivWkFc_A

Vezi si

Un elicopter va imprastia substante pentru combaterea tantarilor din Vaslui

Meteorologii avertizează că temperaturile vor depăși 34 de grade la umbră, zilele următoare. Pe fondul …

Comments are closed.