miercuri, 27 octombrie , 2021

Un om de afaceri din Bârlad, păgubit de Gigi Becali, îl face praf pe patronul Stelei: «E o lichea care nu a făcut nimic corect»

Un om de afaceri din Bârlad îl acuză pe Gigi Becali că nu şi-a achitat o datorie de 250.000 de lei, motiv pentru care, în 2006, firma sa a fost declarată falimentară şi, un an mai târziu, a fost închisă.
6-dusman-gigi

Dan Pîntea a avut o firmă de pază şi protecţie în Iaşi. Avea contract cu Avicola Iaşi, iar în momentul în care societatea a fost cumpărată de Gigi Becali, colaborarea a continuat. Numai că, timp de un an, patronul stelist, prin oamenii săi, ar fi omis să achite contravaloarea serviciilor prestate, iar debitul ajunsese să depăşească 250.000 de lei.

În 2007, firma s-a închis, iar bărbatul plăteşte şi acum pentru încrederea pe care a avut-o în Becali. Zilele trecute, Pîntea a precizat că nu vrea să lovească un om căzut, dar nu e de acord cu victimizarea naţională a acestuia. “Toată lumea se lamentează de ceea ce s-a întâmplat cu Gigi Becali. Nu a făcut nimic pentru ţara asta, ca să ne dăm cu capul de pereţi. E o pramatie, o lichea care nu a făcut nimic corect”, a spus Pîntea.

 

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …