Un șofer și o fetiță de patru ani au murit în urma unui accident în apropiere de Stâna Costești

Două persoane, din care o fetiță de patru ani, și-au pierdut viața și alte patru au fost rănite în urma unui grav accident petrecut, luni seară, pe drumul european E 581, în apropiere de popasul de la Stâna Costești , în urma coliziunii a trei autoturisme, bucăți din acestea fiind împrăștiate pe zeci de metri de șosea. Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, traficul fiind blocat pe ambele sensuri de mers, ceea ce a condus la formarea de cozi pe câțiva kilometri.

 accident costesti bmw

Tragedie pe șoseaua europeană ce tranzitează județul nostru în urma unui accident în care au fost implicate trei autoturisme și soldat cu moartea a două persoane și rănirea altor patru, care au ajuns la spital. Potrivit primelor informații oferite de autorități, conducătorul unui BMW, care circula dinspre Crasna spre Bârlad, a intrat cu viteză în partea din spate a unui alt autoturism care a ajuns pe sensul opus de mers, unde s-a izbit frontal de o mașină care circula regulamentar. În urma impactului extrem de violent, unul dintre autoturisme s-a răsturnat pe cupolă, șoferul acestuia murind de loc. În ceea ce privește mașina BMW, aceasta a părăsit șoseaua și a ajuns pe câmp, bucăți din autoturismele implicate în accident fiind împrăștiate pe zeci de metri de șosea.

Autoritățile au activat planul roșu de intervenție, la eveniment fiind trimise trei autospeciale de descarcerare și cinci ambulanțe, din care una de terapie intensivă mobilă. Echipajele medicale ajunse la fața locului au constatat decesul unui bărbat și au făcut manevrele de resuscitare pentru o fetiță de trei ani, însă, din păcate, fără rezultate pozitive. Alte patru persoane care se aflau în cele trei autoturisme au fost transportate cu ambulanțele la spital.

Polițiștii ajunși la locul accidentului au blocat traficul pe ambele sensuri, ceea ce a condus la formarea de cozi pe kilometri întregi. De asemenea, agenții de la Rutieră au început cercetările pentru a se stabili condițiile în care s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA – Est News)

Sursa: https://estnews.ro/2020/10/26/un-sofer-si-o-fetita-de-patru-ani-au-murit-in-urma-unui-accident-in-apropiere-de-stana-costesti/

Vezi si

Avionul Londra – Chisinau a aterizat de urgenta la Iasi din cauza unei alerte cu bomba

Avionul companiei WIZZ AIR care opera cursa Londra-Chișinău a aterizat de urgență pe Aeroportul Internațional …