Un tânăr din Pădureni, la un pas să-și omoare unchiul chiar înainte de Paște

Un individ în vârstă de 20 de ani din Pădureni a fost reținut de polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, după ce, cu o agresivitate greu de închipuit, și-a bătut unchiul, un bărbat de 54 de ani, din satul Rusca, încât medicul legist a stabilit că victima are nevoie de aproape o lună de zile de îngrijiri medicale. Vecinii spun că nu a fost prima dată când tânărul și-a amenințat unchiul cu moartea și mare mirarea a fost faptul că bărbatul a scăpat viu din mâinile agresorului.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției municipiului Huși, au reținut un tânăr, în vârstă de 20 ani, din comuna Pădureni, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și violență în familie. Polițiștii au probat activitatea infracțională a unui tânăr din comuna Pădureni, bănuit de comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și violență în familie, în data de 6 aprilie 2023, la locuința unei rude din localitatea Rusca, comuna Pădureni, județul Vaslui. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii hușeni au stabilit că la data de 6 aprilie 2023, la ora 19:30, pe fondul unui conflict spontan, tânărul cercetat ar fi pătruns, fără drept, în curtea unui unchi în vârstă de 54 ani, din Rusca, și l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri cu un corp contondent.

Conform raportului de expertiză emis de către medicii legiști, în urma agresiunii, victima a suferit leziuni ce necesită 24 – 25 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Din cercetări, polițiștii au stabilit că anterior, la data de 3 aprilie 2023, ora 14.30, tânărul cercetat ar fi pătruns, fără drept, în curtea persoanei vătămate și l-ar fi amenințat cu moartea.

La data de 11 aprilie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii hușeni au luat față de tânărul cercetat măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei cercetate”, au transmis reprezentanții IPJ Vaslui. Urmează ca individul să fie prezentat instanței Judecătoriei Huși cu propunere de arestare preventivă.

Vezi si

Sistemul de semaforizare din Barlad va fi modernizat

Primăria Municipiului Bârlad a început lucrările la modernizare a sistemului de semaforizare. În primă fază, …