Val de ironii pe internet după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul din București din cauza protestului contabililor

Nicki Minaj și-a dezamăgit fanii din România. Artista urma să cânte în ultima seară a festivalului SAGA din Capitală, însă a anulat concertul cu mai puțin de 3 ore înainte să urce pe scenă. Cântăreața a anunțat că nu mai vine la București printr-o postare pe X.

Nicki Minaj a fost capul de afiș al festivalului Saga. Mii de oameni și-au cumpărat bilet special să o vadă pe artistă în ultima noapte a festivalului. Cu 3 ore înainte să urce pe scenă a venit și anunțul.  Festival de glume pe internet după ce Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Artista a scris pe platforma de socializare că nu vrea să-și pună viața în pericol din cauza protestelor din România, mai ales că e mamă. Doar că singurul protest din București, pe parcursul ultimei săptămâni, a fost cel al contabililor, din Piața Victoriei. Fanii au făcut haz de necaz pe rețelele de socializare ale festivalului Saga despre cât de periculoși sunt contabilii români. 
“Din grijă pentru binele echipei şi al meu personal, am fost sfătuită de cei din echipa de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România în această seară din cauza preocupărilor legate de siguranţă, legate de protestele din zonă”. Târziu a venit și anunțul organizatorilor. Ei au promis că vor restui banii pe bilete pentru ziua de duminică doar pentru cei care încă nu au scanat brățările. „Acest lucru nu are nimic de-a face cu SAGA și este dincolo de puterile noastre. Vestea ne-a lăsat pe toți devastați și știm că este o dezamăgire uriașă pentru voi toți, la fel cum este și pentru noi”, au scris organizatorii pe rețelele de socializare. Fanii au luat foc pe rețelele sociale și au postat comentarii răutăcioase legate de protestele la care se referă artista. „Dacă o oprește vreun contabil și-i cere dosar cu șină. Nu te pui cu asta”, „Au prins-o la graniță fără e-factura și a făcut cale întoarsă”, „Mâine se anunță facturi lacrimogene, cocktailuri excel și tastaturi artizanale”, „Anul trecut am fost răpit de un contabil și aproape bătut”, „Contabilii ăștia reprezintă un pericol național. Am auzit că vor avea obiecte contondente la ei, gen pixuri și coli A4”, au fost comentariile scrise de internauți în mediul online. Anularea concertului susținut de Nicki Minaj nu a fost singura problemă de la festival. DJ Hardwell a plecat de pe scenă după ce a susținut că nu a fost plătit, iar aparatura electronică cu care urma să mixeze nu funcționa. Nimic nu funcționează. Vreau să cânt pentru voi, dar întregul sistem, totul, m-a lăsat balta. Nu pot cânta, este imposibil pentru mine. Îmi pare foarte rău trebuie să anulez momentul. Imi pare rău și mulțumesc că sunteți aici.   De asemenea, cântăreața Tyla a anunțat în urmă cu 4 zile că va absenta de la festival din cauza unor probleme de sănătate.  

Vezi si

IPJ Vaslui: Procedura restituirii permisului de conducere în cazurile în care există suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive

La data de 17 iulie 2024 polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) …

Comments are closed.