Vor fi oferite locuințe de serviciu pentru angajații din aparatul bugetar! Vezi perioada

Primăria Vaslui a publicat un anunț privind depunerea sau actualizarea dosarelor în vederea repartizării locuinţelor de serviciu. În perioada 9-23 iulie 2024, municipalitatea organizează sesiunea de depunere sau actualizare a dosarelor pentru locuinţele de serviciu.

Locuinţele de serviciu construite prin ANL sau aflate în proprietatea municipiul Vaslui se închiriază funcţionarilor publici şi personalului contractual din cadrul Primăriei Municipiului Vaslui precum şi instituţiilor publice din municipiul Vaslui.

Cererile se vor depune la adresa de e-mail a Primăriei Municipiului Vaslui fpmv@primariavaslui.rof sau la Registratură, până în data de 23 iulie 2024- ora 16.30.

Recent, au fost finalizate lucrările aferente proiectului „Locuinţe de serviciu strada Ceramicii F.N. cu 20 U.L., P+3E+M, municipiul Vaslui, judeţul Vaslui”. Proiectul a fost realizat de Agenţia Naţională pentru Locuinţe, valoarea investiţiei fiind în valoare de 6.086.635 lei.

Constructorii au ridicat un bloc cu 20 de unităţi locative cu destinaţia de locuinţe de serviciu, din care 5 apartamente cu 3 camere, 10 apartamente cu 2 camere şi 5 apartamente cu 1 cameră.

sursa> estenews.ro

Vezi si

IPJ Vaslui: Procedura restituirii permisului de conducere în cazurile în care există suspiciuni privind consumul de substanțe psihoactive

La data de 17 iulie 2024 polițiștii rutieri, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) …

Comments are closed.