miercuri, 27 octombrie , 2021

Vasluiul în elita naţională la informatică!

 Trei elevi de liceu au obtinut rezultate exceptionale la Olimpiada Nationalã de Informaticã, desfãsuratã la Craiova, în perioada 15-19 aprilie. Andrei Alexandru Chirac, de la Liceul “Stefan Procopiu” si Iulian Cãtãlin Ciocan, de la Liceul “Emil Racovitã”, au câstigat fiecare câte o medalie de aur, iar Andrei Popa, de la Liceul “Stefan Procopiu”, a câstigat o medalie de argint. De proba de baraj au trecut, însã, doar Andrei Alexandru Chiriac si Andrei Popa. Cei doi vor face parte din lotul national al României la Informaticã.

medalii-cluj-680x365

. La Olimpiada Naţională pentru licee, desfăşurată la Craiova, cei nouă elevi din judeţul nostru au obţinut opt medalii, dintre care două de aur, patru de argint şi două de bronz.
Performerul ediţiei din acest an este Andrei Chiriac, de la Liceul “Ştefan Procopiu”, pregătit de profesorii Dan Pracsiu, Andrei Grigorean şi Carmen Bărdiţă. El s-a clasat pe locul doi la clasa a XI-a, obţinând medalia de aur.
Pe locul cinci la clasa a XI-a s-a clasat un alt vasluian, Andrei Popa, de la Liceul “Mihail Kogălniceanu” (LMK) Vaslui, pregătit de profesorii Nicu Vlad, Andrei Grigorean. El a fost recompensat cu medalia de argint.
Cea de-a doua medalie de aur a fost obţinută de Cătălin Iulian Ciocan, elev în clasa a X-a la Liceul “Emil Racoviţă” (LER) Vaslui, îndrumat de profesorul Dan Pracsiu. El s-a clasat pe locul nouă la nivel naţional.
Medalii de argint au mai luat Sebastian Istrate, pregătit de profesorul Nicu Vlad, Radu Ştefan Durleşteanu şi Ştefan Tudor Zaharia, îndrumaţi de profesoara Florica Ciurescu, toţi trei de la LMK.
Andrei Alexandru Craiu (LER), pregătit de profesorul Dan Pracsiu, a obţinut medalia de bronz. Aceeaşi distincţie a primit-o şi Antonio Ganea, de la Colegiul Naţional “Gheorghe Roşca Codreanu” Bârlad, îndrumat de profesorul Vlad Giurcanu.
Aceste rezultate au clasat Vasluiul pe locul doi la nivel naţional, după capitală.

Sursa:Obiectiv

Vezi si

Primăria Găgești, prima instituție din județ care calculează automat taxele locale online și le încasează prin portalul de e-Guvernare

Primăria Găgești oferă posibilitatea plății tuturor taxelor locale și a amenzilor de pe orice dispozitiv …