vineri, 22 septembrie , 2023

Vasluiul organizează Festivalul Toamnei

Piața Traian din municipiul Vaslui găzduiește o nouă ediție a Zilelor Recoltei. Primăria Vaslui, organizatorul evenimentului, a reușit să aducă zeci de producători din Vaslui, Iași, Galați, Sibiu și Maramureș.

recolta

 

Dacă suferiți de astenie de toamnă, o petrecere prelungită v-ar ajuta să scăpați de stările neplăcute. Dacă adăugați și o mâncare de sezon, însoțită de murături alese și deserturi de casă, uitați de orice durere, oboseală și supărare cauzate de vremea nu tocmai prietenoasă. De aceea, în weekend-ul care urmează, munți de pastramă, dulceață, must, zacuscă, telemea și caș, plus toate fructele și legumele locului vor fi scoase la vânzare în cadrul Festivalului Toamnei.
Evenimentul se va desfășura vineri, sâmbătă și duminică, în Piața Traian, este organizat de Primăria Vaslui și va reuni peste 30 de producători, apicultori și procesatori din carne și lapte din județele Vaslui, Iași, Galați, Sibiu și Maramureș.
“Va fi o sărbătoare a roadelor pământului și, totodată, o încununare a eforturilor depuse de-a lungul anului de fiecare agricultor din zonă. Invităm cetățenii municipiului nostru să se bucure de acest festival al toamnei, să viziteze și să achiziționeze produse de la standurile expoziționale amenajate de producători”, a declarat primarul Vasile Pavăl.
Evident, Festivalul Toamnei reprezintă o ocazie bună ca vasluienii să vină să-și cumpere legume și fructe pentru a-și face proviziile de iarnă.
“Ca întotdeauna, amatorii de roade ale pământului și alte bunătăți tradiționale vor avea intrarea liberă”, a mai spus edilul municipiului Vaslui.

sursa:obiectivvaslui.ro

Vezi si

Meci caritabil astăzi pe Stadionul Municipal

CSM Vaslui anunță „fotbal umanitar”: un meci amical cu Politehnica Iași, echipă din Liga I, …

  • http://smilefm.vaslui.net:8000/